Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Is Hosted VoIP Recht voor mijn bedrijf?
VoIP staat voor Voice over Internet Protocol . Dit verwijst naar het vermogen om spraak gegevens -pakketten te verzenden via internetverbindingen . Met andere woorden , het brengt het telefoonsysteem in de online arena en neemt de noodzaak voor een stand - alone , bedrade telefoon . In plaats daarvan kunnen mensen een headset rechtstreeks aangesloten op hun computer gebruiken en uitvoeren van een telefoon applicatie . VoIP is vooral bedoeld voor bedrijven die niet langer willen hun traditionele telefoonsystemen gebruiken . Hosted versies kunnen ook profiteren van een verscheidenheid van bedrijven . Hosted Services

Hosted VoIP is een telefoon dienst die door een derde partij leverancier rechtstreeks naar het bedrijf dat wil het telefoonsysteem gebruiken . In veel VoIP-systemen , moet het bedrijf noodzakelijke routing apparatuur te kopen en draaien de telefoon applicatie zelf , via zijn eigen servers . Hosted diensten zorgen voor de nodige apparatuur en uitvoeren van de VoIP-applicatie zelf , waardoor het bedrijf de tijd en geld dat anders zou nemen om het netwerk te beheren .
Kleine Bedrijven

Hosted VoIP- diensten zijn vaak ideaal voor kleine bedrijven die relatief weinig telefoonaansluitingen nodig hebt om operaties uit te voeren. Hosted diensten werken het beste in deze lage - volume situaties waarin het bedrijf een gehoste pakket dat werkt voor het kan halen , en de verkoper kan de VoIP- toepassing uit te voeren met een minimale inspanning . Dit verwijdert de noodzaak om ervaren technologie werknemers hebben op de business personeel om zich te installeren en uitvoeren van de nodige apparatuur .
Simplicity

Hosted VoIP beste werkt voor bedrijven die hoeft alleen elementaire telefoondiensten. VoIP kan vele opties , waaronder voicemail en een aantal verschillende call management diensten voor het routeren en opslaan van gesprekken te bieden , maar als het wordt gehost leveranciers meestal bieden alleen ingesteld , simpelweg diensten . Sommige bedrijven die sterk afhankelijk zijn van telefoon dienst kan complexe aanpassing nodig hebt om klanten de juiste opties aan te bieden . Maar bedrijven die alleen behoefte essentiële beantwoorden en doorsturen diensten kunnen vrijer gebruiken hosted VoIP .
Uitbreiding

Bedrijven
geïnteresseerd in uitbreiding ook geïnteresseerd in hosted VoIP -diensten . Dit werkt goed in de vorm van een vennootschap , waar het bedrijf verhuist naar een nieuwe locatie en laat de verkoper om het gedoe van het installeren van de VoIP-systeem te hosten , terwijl het bedrijf zelf richt zich op de aankoop van andere noodzakelijke materialen en apparatuur . Later , als het bedrijf is klaar om zijn nieuwe vestiging te laten groeien , kan het overschakelen naar een meer complex systeem .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe maak je een SIP Trunk conf…
·Hoe je telefoon gebruiken via …
·Soorten VoIP 
·Definitie van Afgedankt VoIP P…
·Sigtran Protocollen 
·De nadelen van een PBX-systeme…
·VoIP Phone Vergelijking 
·Problemen met de TeamSpeak Ser…
·How To Boost Up Your Upload sn…
  Related Articles
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
Hoe weet ik of iemand gebruikt mijn Inte…
Wat is een Linksys WEP code ? 
Mijn Belkin Wireless G Router is traag 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding met een domein me…
·Wat is een UDP Connection ? 
·Hoe maak je een Mac koppelen met een dra…
·Hoe de Cisco PIX 501 Firewall configurer…
·Hoe kan ik een specifiek Port Ping 
·Hoe maak je een Pantech 175 USB Modem co…
·Active Directory Cleanup instrumenten 
·Hoe te Telnet naar Linksys WRT160NL 
·Hoe maak je een DHCP /IP-adres zoeken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com