Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
De nadelen van een PBX-systemen
Om de nadelen van een PBX , of een private branch exchange telefoonsysteem te begrijpen , moet je het vergelijkt met de vooruitgang in de telefoons met betrekking tot het Internet Protocol ( IP ) -netwerk . Kortom , zijn PBX telefoonsystemen verouderd . Voice systemen zijn nu convergeert met data netwerken en internet technologie . Een bedrijf met een PBX-telefoonsysteem met analoge technologie ontbreekt op nieuwe niveaus van geleidbaarheid met computers en mobiele apparaten . Vooruitgang met Voice over Internet Protocol ( VoIP ) en unified communications zijn het transformeren van telefoonsystemen , waardoor traditionele PBX-systemen voor de weg van de telegraaf gaan . Installatie en Configuratie

Een telefoon systeem dat is aangesloten op het IP-netwerk is veel gemakkelijker te installeren en te configureren dan een traditionele PBX-systeem . Dit komt omdat IP- systemen zijn geconvergeerd met het datanetwerk en de meeste IP- PBX of VoIP telefoon systemen kunnen worden geconfigureerd met behulp van een computer interface met behulp van software- applicaties .
Kosten en lasten

In toenemende mate , het PBX- telefoonsysteem is het verliezen van de kosten strijd om VoIP-systemen . Bijvoorbeeld , een VoIP- systeem maakt het mogelijk zowel Internet en telefoons om dezelfde bekabeling te gebruiken , besparen op bekabeling kosten . Ook veel VoIP-systemen uit te breiden op wat een traditionele PBX deed in het creëren van een inter - office telefoonverbinding . Bedrijven met meerdere vestigingen , internationaal bellen en werknemer telewerken krijgen echte voordelen . Bijvoorbeeld met VoIP , kan een kantoor extensie gebruikt - tegen dezelfde kosten - via een laptop vanaf elke locatie , zolang er een internetverbinding . Dit bespaart op interlokale telefoonkosten en laat de werknemer aan dezelfde telefoon extensie te gebruiken vanaf elke locatie .
Mobile Workforce

traditionele PBX- systemen
zijn op een groot nadeel als het gaat om de mobiliteit van werknemers . IP - gebaseerde systemen kunnen nu convergeren laptop computers , mobiele telefoons en kantoor telefoon systemen, zodat ze werken allemaal op een uniform platform . Software vergemakkelijkt de geleiding , zodat spraak is geïntegreerd in het gehele bedrijfsnetwerk . Een PBX- systeem is nog steeds gewoon een telefoon . VoIP - gebaseerde technologie convergeert stem met computers en datanetwerken , waardoor mobiele werkers toegang tot gegevens en communiceren via verschillende kanalen gebruik van dezelfde apparatuur .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe maak je een D - Link DL - …
·Ventrilo Gereedschap 
·Wat is de rol van RTP in VoIP 
·Hoe het opzetten van VoIP met …
·VoIP voor bedrijven Explained 
·Hoe een AltiGen VoIP System In…
·Verbinding maken met een Bogen…
·Hoe maak je een Mobile gebruik…
·Hoe Hook Up Vonage voor al uw …
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een trage USB Modem Problemen…
·Hoe kan ik Speed ​​Up Windows Media Play…
·Waarom is mijn Exchange Server versturen…
·Risico's van Microsoft OCS 
·Welk type Kabels Weet Netwerk backbone -…
·Hoe de naam van een netwerk SSID op Wijz…
·Wat is software die Ontvangt Resultaten …
·Hoe te Ethernet Network Speed ​​Test 
·Heb ik een afgeschermde LAN- kabel? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com