Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Welk type Kabels Weet Netwerk backbone -verbindingen Primair gebruiken ?
De ruggengraat van een netwerk is de belangrijkste transmissie- lijn die de gegevens van het ene netwerk naar het andere apparaat draagt ​​. Het wordt zo genoemd omdat de ruggengraat en de kleinere lijnen die interconnectie met het lijken op een rug , voorzien van ribben verbonden langs zijn lengte . Een netwerk backbone kan worden opgebouwd uit verschillende soorten kabel , afhankelijk van de lay-out , of topologie , protocol - set van regels voor de opmaak van gegevens tussen computers uitgewisseld - en grootte . Unshielded Twisted Pair

Unshielded twisted pair netwerkkabel bestaat uit vier paren van niet-afgeschermde koperen draden van elkaar geïsoleerd in een enkele kabel . Elk paar draden gedraaid met een verschillend aantal draaiingen per inch voor elektrische storingen verminderen . UTP kabel wordt geleverd in verschillende categorieën . De meest voorkomende categorieën UTP-kabel voor netwerk- backbones zijn categorie 5 -kabel , met een overdrachtssnelheid van 100 megabits per seconde , categorie 5e , met een transmissiesnelheid van 1000 megabits per seconde , en categorie 6 , met een transmissiesnelheid van 10000 megabits per seconde .
Shielded Twisted Pair

Afgeschermde twisted pair netwerkkabel gebruik van een folie of afscherming van koper om zijn gevoeligheid nog verder terug te dringen tot radio en elektrische storingen . Het schild fungeert als een barrière voor externe elektromagnetische krachten , te voorkomen dat zij de signalen die in de kabel . Afgeschermde twisted pair kabel heeft meestal een beter signaal draagkracht dan UTP , maar in sommige gevallen , de folie afscherming kan de kabel omvangrijk en moeilijk om mee te werken te maken .
Fiber Optic < br >

glasvezelkabel
steunt op een centrale glazen kern , in plaats van koperdraad , en zendt licht in plaats van elektrische signalen . Dit maakt het immuun voor elektrische storingen , blikseminslag en vocht , waardoor het ideaal is voor het verbinden van netwerken tussen gebouwen , in het bijzonder in omgevingen waar elektrische storing optreedt . Het signaal door een glasvezelkabel uitgevoerd niet afbreekt over afstand , zoals in koperdraad , kan dus glasvezelkabel data te vervoeren over langere afstanden dan niet of afgeschermde twisted pair kabel .
Overwegingen < br >

het belangrijkste punt om op te merken bij het kiezen van kabel voor een netwerk backbone is dat de snelheid en andere eigenschappen van de kabel kan variëren , vrij sterk , volgens de andere netwerkapparatuur - netwerkinterfacekaart , hubs en andere apparaten - wordt gebruikt om het netwerk te creëren . De kabel , zelf , kan theoretisch in staat van hoge transmissiesnelheden , maar de prestaties van het netwerk als geheel wordt altijd beperkt door de snelheid van de langzaamste onderdelen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Computer Networking Files 
·Hoe kan ik een Trixbox SIP Tru…
·Een handleiding voor het Veriz…
·Hoe je PIX 515E Configure 
·AOL Uitgaande Email Will Not S…
·De specificaties voor de digit…
·Wat is het computerbeeld Manag…
·Hoe te Enable SSL 3.0 in IIS 
·De Best Practices voor Softwar…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Welk type van de PCMCIA- kaart wordt geb…
·Uitleggen Internet Verbindingssnelheden 
·HP E800 Specificaties 
·De EtherTalk protocol 
·Hoe maak je Stuur een Ping naar Somebody…
·Sprint Overdrive instructies 
·Hoe maak je een WEP-sleutel te vinden vo…
·Hoe maak je een Ethernet -kabel Clip Fix…
·Hoe u het wachtwoord te verwijderen van …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com