Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Welk type van de PCMCIA- kaart wordt gebruikt voor een harde schijf ?
Een PCMCIA-kaart wordt gewoonlijk gebruikt met laptops of andere draagbare computers . Ze zijn ook gewoon de naam PC -kaarten , en ze hebben verschillende mogelijkheden die de toegang tot bekabelde of draadloze netwerken mogelijk te maken . Als u eigenaar bent van een personal computer , kunt u een PCI installeren om PCMCIA Card Bus Adapter op de harde schijf van uw computer dat type I , II en III PC-kaarten ondersteunt . Geschiedenis

De afkorting PCMCIA staat voor Personal Computer Memory Card International Association . De vereniging ontwikkelde en vastgestelde normen voor credit - card-formaat geïntegreerde - schakeling PC-kaarten . Deze kaarten kan uw computer om faxen te verzenden en te ontvangen , draadloos of via een telefoonlijn toegang tot het Internet , en maak verbinding met apparaten zoals printers , een muis , joystick of MP3-speler .

De kaarten zijn handig omdat ze ' re lichtgewicht en draagbaar . U kunt ze meenemen terwijl je op reis bent , en verwijder of haal het apparaat uit uw draagbare computer wanneer het niet in gebruik is.
Feiten

installeren van een PCI naar PCMCIA Card Bus PC Card Adapter op uw personal computer is matig eenvoudig . Normaal gesproken is de adapter wordt ingebracht in een PCI-uitbreidingsslot , gelegen op het moederbord van de computer . Zodra de adapter is stevig in de computer , een pc-kaart kan worden in de PCMCIA -sleuf Er gestoken op het achterpaneel van de computer .
Identificatie

zijn drie verschillende typen pc-kaarten , en hun afmetingen variëren , maar u kunt gemakkelijk een PC -kaart te identificeren door zijn dikte , evenals de uitbreidingssleuven dat het past in . PC-kaarten draaien doorgaans op 3,3 volt en het genereren van een kleine hoeveelheid warmte . Bovendien , de meeste pc- kaart types hebben backwards compatibility , die u toelaten om uw oudere USB 1.1 ( Universal Serial Bus ) randapparatuur gebruiken .
Types

Type
I Kaarten zijn 3,3 mm breed en in hoofdzaak voor het toevoegen van meer ROM of RAM op een computer . Ze worden gebruikt in de Personal Digital Assistants ( PDA 's ) en andere handheld apparaten .

Type II kaarten
zijn 5 mm breed en hebben modem mogelijkheden, waarmee u faxen verzenden en ontvangen , toegang tot het internet of een ander netwerk .

Type III kaarten
zijn ongeveer 10,5 mm breed en zijn specifiek ontworpen voor verwisselbare harde schijven en radiocommunicatie apparatuur .
Functie

Zodra de kaart heeft juiste manier is geplaatst in de sleuf en de software drivers zijn geïnstalleerd , zal uw computer hebben dezelfde functionaliteit als een laptop of andere draagbare computer . U zult in staat zijn om toegang te krijgen tot het internet via een draadloze mobiele breedbandverbinding .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat u nodig hebt voor Laptop C…
·Wordt de HP BT450 Compatibel m…
·WEP Hex Vs . ASCII 
·Hoe een Powerline Adapter Work…
·Hoe Set Up Directional Antenne…
·Toegang krijgen tot een Mac Vi…
·De beste manier om draadloos i…
·Wat is een Wi - Fi Hot Spot ? 
·Hoe te langzame Wireless Fix 
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Wat heb ik twee computers nodig om te Ne…
·Hoe maak je opnieuw installeren MSSQL.1 
·RDP TCP protocollen 
·Hoe je het Administrator-wachtwoord verw…
·Hoe te installeren Airport draadloze kaa…
·Hoe de toegang tot schadelijke websites …
·Hoe naar FTP naar een Xbox Vanuit een PC…
·Hoe te gebruiken Mac AirPort WiFi 
·Hoe je het uploaden Time van FTP op LXAd…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com