Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
De beste manier om draadloos internet Setup in een bar of restaurant
Er zijn vele opties als het gaat om het opzetten van een draadloze internetverbinding bestemd voor openbaar gebruik. Afhankelijk van uw behoeften en bezorgdheid over de veiligheid , installaties gaan van een relatief eenvoudige setup u zelf kunt doen met minimale technische expertise , om complexe setups die professionele hulp nodig hebben . Een eenvoudige, goedkope optie

Voor kleine operaties waar het aantal draadloze gebruikers is beperkt en kan worden gecontroleerd door het personeel , een eenvoudige draadloze router ( gateway ) aangesloten op uw inkomende DSL of kabel internet service zal volstaan ​​. Echter , er zijn een paar belangrijke overwegingen en beperkingen als u deze route .

Beveiliging en toegangscontrole
zijn primaire overwegingen . Bij het instellen van de router , leren hoe het systeem te beveiligen met een wachtwoord en plan op het veranderen van het op zijn minst twee keer per week , zo niet dagelijks . Voor de beste dekking , sluit u de router met het internet via een Ethernet-kabel lang genoeg is zodat u de router te zetten in een hoge , centrale ligging , het houden van de toegang tot energie in het achterhoofd .

Bedenk een eenvoudige , gemakkelijk te beheren , manier uw klanten te laten weten dat het wachtwoord . Bereid een instructieblad uitgelegd hoe u verbinding maakt met Windows XP , Windows Vista of Mac . Gebruik dat blad een beetje van zelf promotie te doen , laat uw klanten weten dat u het verstrekken van gratis toegang tot internet als een blijk van waardering . Vraag hen om grote downloads te voorkomen , weg te blijven van aanstootgevende sites en leg uit dat uw medewerkers niet is uitgerust om technische hulp te bieden .

Zoals het hierboven aangeeft , is deze optie niet veel controle over de gebruikers . De enige praktische manier om een ​​vergoeding voor de dienst zou zijn om te vragen om een ​​aankoop voor het wachtwoord . Eveneens zul je moeten vertrouwen op respect , vertrouwen en personeel controle wederzijdse om sommige gebruikers te voorkomen dat een bezoek aan ongeschikte sites of beslag leggen op het systeem door het downloaden van video's , muziek en dergelijke.
Low Cost , meer controle en complexiteit

Zie de ZoneCD Resource link voor informatie over een Open Source , draadloos internet controle pakket . Het bevat functies zoals een login- scherm om de klant toegang te vereenvoudigen , de gebruiker klassen met variabele tijd en gebruikbeperkingen voor elke klasse , individuele klant kaartjes , filters om de toegang tot ongewenste sites voorkomen en om grote downloads te voorkomen , plus een aantal nuttige rapporten . < br >

Krijg professionele hulp bij de installatie en configuratie , tenzij je ervaring hebt met dit soort dingen . Zoals voor de kosten , Open Source software is gratis , maar je zal een voortdurende ondersteuning pakket dat een minimum van $ 85 per jaar kost vanaf 2009 nodig .
High End Opties
< br >

Als uw doel is het opzetten van een WI - FI " hotspot " , dat deel uitmaakt van een groot netwerk zal zijn , verwachten om meer geld uit te geven in ruil voor technische hulp en , in sommige gevallen , apparatuur die specifiek zijn voor het netwerk mee te doen . Mogelijkheden zijn Boingo filialen , FON , iPass filialen , NetNearU , evenals regionale hotspot aggregators .

Andere optie
is om te werken met een gerenommeerde lokale adviseur om een ​​systeem op maat van uw behoeften in elkaar gezet .
< br >

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe uw eigen Wireless Network …
·Hoe te Air Card Snelheden Test…
·Hoe je WPA - PSK en WPA2 - PSK…
·Hoe bereik vergroten op een Wi…
·Hoe Network Twee Wireless Comp…
·Hoe kan ik Geef een WEP- toega…
·Soorten Wireless LAN 
·Eenvoudigste manier om een ​​b…
·Hoe je Wi - Fi Get at Home 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een IIS Certificate Creëren…
·Hoe kan ik een trage USB Modem Problemen…
·Hoe Gratis Wereld gebruiken Inbellen VoI…
·Wat is WAP proxy? 
·Hoe het opzetten van een Dell- desktop n…
·De Beste Externe Geluidskaarten 
·Hoe je Hulp op afstand starten 
·CCProxy Alternative 
·Hoe maak je een Ethernet -kabel voor Bre…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com