Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
De eenvoudige manier om Set Up een Mac Airport
De AirPort Extreme en de AirPort Express zijn draadloze routers van Apple . De AirPort Extreme fungeert als de primaire basisstation en de AirPort Express kan dienen als een draagbare router of wireless extender wanneer gecombineerd met een AirPort Extreme -basisstation . Deze apparaten kunnen worden ingesteld om een draadloos netwerk voor Macs en pc's te creëren . Verbinding met het internet

Sluit uw AirPort Extreme op uw kabel -of DSL -modem met behulp van een Ethernet- kabel en sluit de voeding aan . Als een AirPort Express is gepaard met een AirPort Extreme , hoeft het niet te worden aangesloten op een Ethernet-kabel en kan eenvoudig worden aangesloten op een stopcontact .
Airport Utility

Het apparaat wordt geleverd met AirPort Utility -software op CD ( en de meeste Mac- computers hebben deze applicatie voorgeïnstalleerd) . Installeer de applicatie vanaf de CD , indien gewenst , naar de laatste versie (als u een oudere Mac ) gebruiken , of als uw computer Windows XP of nieuwer . Schakel draadloze luchthaven van uw computer ( of Wifi -kaart ) en start het hulpprogramma ( Mac : in het Hulpprogramma sub - map in de map Programma's , pc's : in de map AirPort onder ' Programma's ' in het menu Start ) om het Setup Assistant activeren

de applicatie .
automatisch het gebied voor beschikbare draadloze netwerkapparaten te scannen , specifiek voor een AirPort-basisstation . Zodra het AirPort-basisstation wordt gevonden , is het pictogram zal verschijnen als een apparaat . Selecteer het basisstation en klik op de knop "Doorgaan " te configureren en instellen van de beveiliging voor uw draadloze netwerk .

Wijs een unieke naam voor uw AirPort- basisstation en draadloze netwerken , voor gemakkelijke identificatie en beveiliging van wachtwoorden door het intikken van de informatie in de velden op het scherm. Noteer de beveiligingsinformatie van uw AirPort-netwerk . Klik op de knop "Doorgaan" om verder te gaan door de assistent . Bevestig uw land en regio , uw internetverbinding ( dwz , DSL of Local Area Network ) en typ een uniek wachtwoord voor het basisstation in de vervolgstappen . Klik op de knop 'Voltooien' om uw elementaire instellingen op te slaan .
Opties Extra

De functie " Manual Setup" kan worden geselecteerd nadat de AirPort-configuratieprogramma detecteert de AirPort- basisstation , of het kan worden geraadpleegd onder " basisstation " in de bovenste menubalk . Overweeg het toevoegen van een printer op uw netwerk of een gedeelde externe harde schijf door deze op uw AirPort Extreme met een USB-kabel . Kies deze pictogrammen aan de bovenkant van het scherm om het instellen van de apparaten met behulp van de assistent .

Overweeg het gebruik van de AirPort Express aan iTunes uitzenden via je stereo ( genaamd " AirTunes " ) . Sluit uw stereo-installatie of luidsprekers in de audio-aansluiting op het apparaat en het opzetten van uw AirPort Express met behulp van het AirPort-configuratieprogramma . Volgens de Apple website , opgezet AirTunes door de lancering van iTunes en het kiezen van uw stereo-installatie of luidsprekers in het pop - upmenu in de rechterbenedenhoek van het hoofdvenster .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe de Linksys WUSB600N Range …
·Wireless Router Beveiligingspr…
·Hoe krijg ik Wireless Service …
·Hoe zie ik 2 - Wire Homeportal…
·Hoe kan ik Identiteitscontrole…
·Hoe te beveiligen met wachtwoo…
·Netgear DG834GT Wireless Probl…
·Hoe installeer ik WRT54GS Derd…
·Hoe configureer ik mijn laptop…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een draadloze internet kaart…
·Hoe de Terminal Server zoeken 
·Noord -Korea Email Monitoring Laws 
·Hoe te verbinden Twee IP telefoons met e…
·Wat zijn de voordelen van Home Computer …
·Wat is een Filezilla Server ? 
·Hoe kan ik een poort sluiten in Linux 
·Hoe kan ik een Internet-verbinding tusse…
·Hoe maak je een Ethernet- kaart te insta…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com