Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe maak je een Single Draadloze Net Connection gebruiken op meerdere pc's
Today's mobiele Internet- providers hebben een groot netwerk gecreëerd waarin webtoegang kan worden verkregen van zowat overal , met inbegrip van voertuigen en campers . Wanneer u reist met een groep mensen , kan niet iedereen een draadloze internetverbinding plan voor de toegang , in dat geval wilt u misschien uw verbinding op een parkeerplaats delen wanneer iedereen parken voor de nacht . Of , misschien wilt u gewoon een draadloze verbinding met meerdere computers in huis delen . Moderne technologie heeft opnieuw getrokken door voor u , het verstrekken van een levensvatbare en eenvoudige manier om dit te doen . Wat je nodig hebt
Computers met draadloze LAN-kaarten en webbrowsers geïnstalleerd
Gebruiksaanwijzing voor uw specifieke besturingssysteem
EVDO draadloze router met USB of ExpressCard-sleuf ( afhankelijk van uw type modem . ) Op Twitter
Toon Meer Aanwijzingen
1

Neem elke computer naar een lokale computer technicus en hebben een draadloze LAN-kaart geïnstalleerd als de machines niet al een hebt . Vraag de monteur om alle encryptie- instellingen " OFF " laat dus je kan deze zelf configureren . Kopen van 2

Raadpleeg de handleiding van uw besturingssysteem eigenaar op hoe u de netwerkinstellingen voor uw systeem te openen . Blader naar de netwerkinstellingen configuratie console of het scherm op elke computer .
3

Geef een unieke netwerknaam voor elk van uw computers en deze in instelling van uw systeem "Computer Name" , of soortgelijke . Terwijl in dit scherm , stel elke computer te aanvaarden " DHCP Only " , zodat de computers zal een IP-adres ontvangt van de draadloze router op een als een noodzakelijke basis. Klik op "Apply " en /of "OK" als u klaar bent met deze instellingen , maar laat de netwerkinstellingen schermen geopend .

Steek 4 in het draadloze modem , door uw mobiele provider aan u geleverd , in de EVDO router " WAN" poort .
5

Steek de EVDO router netsnoer in het dichtstbijzijnde stopcontact en raadpleeg de handleiding van de router om te bepalen of het normaal werkt volgens de instructies van de fabrikant .
< br > 6

Controleer de uit-lampje op uw draadloze modem om ervoor te zorgen de router levert het met kracht .
7

Raadpleeg de handleiding van de router eigenaar om de toegang tot informatie voor de router die u hebt geselecteerd , samen met de standaard gebruikersnaam en wachtwoord . Om toegang te krijgen tot de router log - in scherm , zal je IP- adres van de router

Turn 8 op een webbrowser nodig het werd gegeven door de fabrikant . En voer het IP -adres van de router in de adresbalk van uw browser venster . Voor de meeste draadloze routers , zal dit IP -adres 192.168.0.1 , 192.168.1.1 , of 192.168.2.1 Controleer de handleiding van de router voor het IP- adres van uw apparaat .
9

Voer de standaard gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op "Verzenden" in de browser scherm om de router configuratie-instellingen in te voeren . Stel uw router om DHCP-modus en set " Broadcast Network ID " op "ON " . Uw router kan ook gateway IP-adres van uw draadloze internet provider nodig en log - in informatie voor het aan het gebruik van je draadloze modem te maken . Voer die informatie , terwijl in de configuratie-instellingen . Klik op "Apply " of " OK " na het maken van deze veranderingen , maar laat het scherm router-configuratie geopend .
10

Selecteer uw gewenste beveiliging coderingsmethode in de instellingen van uw router " Wireless Security " , of iets dergelijks . Over het algemeen de keuze zal zijn ofwel WPA of WAP . Een draadloze beveiligingssleutel configureren en schrijf de sleutel neer op een stuk papier en deze in de draadloze beveiligingsinstellingen van het netwerk consoles op elk van uw computers , zorg ervoor dat u hetzelfde type codering selecteren : WPA of WAP . Klik op " Apply " na het maken van deze verandering .
11

Voer het IP -adres van de EVDO draadloze modem in de " Gateway " tekstinvoer blok in de netwerkinstellingen gebied van elke computer, zodat elke machine weet hoe de toegang tot router .
12

Klik op " Apply " en " Opslaan" in het netwerk configuratie-instellingen van elke computer vervolgens af te sluiten . Klik op "Apply " en " Exit " in het scherm router-configuratie . Herstart elk van uw computers en controleer of u toegang tot internet op elke hebben .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een Westell DSL Ro…
·Hoe kan ik een PS3 Wireless Se…
·Hoe vindt mijn 2Wire WPA 
·Hoe kan ik een nieuwe verbindi…
·Hoe om te winkelen voor een dr…
·Hoe maak je een ZyXEL X - 550 …
·Toegang krijgen tot mijn Cisco…
·Hoe te Telnet naar Linksys WRT…
·Hoe te verbergen SSID op een L…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe controleert u de Downstream Speed ​​
·Waarom zou je naar Disable DNS- lookup i…
·Kan een FireWire- schijf worden aangeslo…
·Hoe kan een persoon Hook Up een draadloz…
·Hoe te SSL 
·Hoe de Dell MIB's installeren 
·Wat is HTTP en FTP ? 
·Hoe betrouwbaar is Multicast Protocol ? 
·Hoe te verbinden twee computers met behu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com