Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat zijn de voordelen van Home Computer Networking ?
Computergebruikers die zelf meer dan een personal computer kan profiteren van het opbouwen van een eigen netwerk . Door dit te doen , kunnen gebruikers het opzetten van een netwerk om informatie , externe apparaten en printers multi- player games te delen , of spelen en te concurreren tegen meerdere mensen op een netwerk . Ook het creëren van een netwerk kan een enkele high - speed Internet-verbinding worden benaderd vanaf elke plek in uw huis. Een netwerk installeren is kosteneffectief en je hoeft niet te dure hardware aan te schaffen voor elke computer die u gebruikt . Feiten

U kunt een thuisnetwerk te installeren met kabels of het opzetten van een WLAN ( wireless local - area network ) . Het opzetten van een WLAN is het meest praktisch , omdat je niet hoeft te betalen een elektricien om uw huis opnieuw bedraden of sluit de kabels aan elkaar computer.You moeten wel een draadloze router en netwerk hardware aan te schaffen , als uw pc niet over netwerkmogelijkheden ingebouwd in het moederbord . Je hebt een draadloze uitbreidingskaart of draadloze netwerkadapter voor uw computer . De meeste draagbare computers hebben een ingebouwde draadloze netwerkhardware . Als uw draagbare computer niet over deze technologie , de aanschaf van een draadloze netwerkkaart of adapter voor de computer .
Geschiedenis

De IEEE ( Institute of Electrical and Electronic Engineers ) vrijgegeven 802.11 specificaties om te werken in de RF ( radiofrequentie ) -band , waarmee gegevens via radiogolven uitzendt . Draadloze routers zijn ontworpen om draadloze netwerken standaard ondersteunen technology.Carefully kiezen voor een draadloze router die uw wensen en budget past . Bij de aanschaf van een router , lees de technische specificaties voor het apparaat . Zorg ervoor dat de router bevat functies zoals geïntegreerde WAP ( wireless access point ) en breedband internet-gateway .
Soorten

Wireless Router Model 802.11n standaard , de snelheid is 100 megabits per seconde en de radiofrequentie is 2,4 gigahertz.For Wireless Router Model 802.11g standaard , de snelheid is 54 megabit per seconde en de radiofrequentie is 2,4 gigahertz.For Model 802.11b standaard , de snelheid is 11 megabit per tweede en de radiofrequentie is 2,4 gigahertz.And ten slotte , voor Wireless Router Model 802.11a standaard , de snelheid is 54 megabit per seconde en de radiofrequentie is 5 gigahertz .
Features
< br

Draadloze routers > zijn snel en betrouwbaar . De meeste routers hebben vier poorten , maar je kunt een router kopen met meerdere havens , vooral als u het bouwen van een groot netwerk . Als je van plan bent om video te streamen over uw netwerk , op zoek naar een router die heeft een ingebouwde gigabit switch . De switch zal
Waarschuwing

kunnen meerdere computers , media - streaming-apparaten en spelcomputers met elkaar te verbinden ( zoals een Xbox 360 ) over je netwerk. Zodra u hebben uw draadloze thuisnetwerk geïnstalleerd, moet u uw netwerk beschermen tegen onbevoegde toegang . Een firewall installeren zal helpen beschermen uw persoonlijke gegevens . Ook kunt u verdere stappen te nemen door het instellen van machtigingen voor toegang tot informatie en materiaal op uw netwerk te controleren .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te openen een WPD Doc in e…
·Hoe gegevens Bandbreedte Doorv…
·Hoe maak je een SSH -server vo…
·Hoe je twee internetverbinding…
·Waarom zou ik een proxy server…
·Hoe maak je een Speed ​​Server…
·Hoe de Exchange 2007 Logon.asp…
·Hoe te Downstream Snelheden Pi…
·Hoe Set Up redundante webserve…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Kan een IBM Thinkpad A31 Gebruik WPA2 ? 
·Hoe maak je een DHCP -server configurere…
·Wat zijn de voordelen van het werken in …
·Hoe maak je een FTP -server Met Secure S…
·Hoe Hook Up een nieuwe computer aan Cabl…
·Hoe kan ik een Linksys Wireless adapter …
·Hoe te Domeinnamen Transfer naar JustHos…
·Hoe de NetBIOS -verbindingen inschakelen…
·Hoe maak je een externe computer aan een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com