Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe de Range van een draadloze router Extend
Een draadloze router is een apparaat dat het mogelijk maakt een bedrade internetverbinding te worden omgezet in een draadloos signaal dat computers in de directe omgeving kan gebruiken om verbinding met het internet . Veel mensen maken gebruik van laptops rond de woning en werkplek , en draadloze netwerken zorgen voor meer flexibiliteit , omdat computers voortdurend kan worden verplaatst en verbonden blijven met het internet zonder snoeren . Een van de problemen met draadloze netwerken is dat de kracht van draadloze signalen verzwakt aangezien zij en kan ook worden belemmerd door verschillende storingsbronnen . Er zijn vele manieren om een slechte signaalsterkte te lossen en uit te breiden bereik van een draadloze router . Instructies
1

Verwijder fysieke obstakels . Draadloze signalen kunnen gemakkelijker reizen door de lucht dan dichte objecten , zoals muren , deuren en meubilair . Het maken van een duidelijk pad tussen uw router en de ontvangende computer zal signaalsterkte te verhogen . Positionering van de router zelf op een plek met vrij zichtlijnen is een goede manier om de signaalsterkte te optimaliseren . Kopen van 2

Verwijder bronnen van draadloze interferentie . Draadloze signalen kunnen worden belemmerd door signalen afgegeven door andere draadloze apparaten en elektrische apparaten . Zorg ervoor dat uw draadloze router is niet te dicht bij routers van de buren . Draadloze telefoons kunnen ook interferentie veroorzaken .
3

Verander de oriëntatie van antennes van de router . Antennes van een router zijn vergelijkbaar met die van een televisie met konijnenoren : De oriëntatie kan een groot verschil maken in welke gebieden krijgen een sterk signaal te maken . Het upgraden van de antennes van de router kan ook helpen verhogen bereik .
4

Gebruik een draadloze repeater . Een draadloze repeater is een apparaat dat neemt in de draadloze signalen en stuurt ze terug met hernieuwde kracht . Het plaatsen van een repeater halverwege tussen een router en de computer zal de signaalsterkte te verhogen . Repeaters kan ook worden gebruikt om rond obstakels , zoals muren en deuropeningen .
5

Upgrade uw draadloze kaart . Soms is de draadloze kaart van de ontvangende computer is meer schuld te hebben aan een zwak signaal dan de router zelf . Het krijgen van een nieuwe Wi - Fi-adapter kan verhogen signaalsterkte . Software drivers voor een bestaande draadloze kaart updaten kan ook helpen de prestaties te verhogen .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je Sluit een pc op ee…
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·F5D8236 - 4 Belkin N Uitzendin…
·Step - by - Step US Robotics W…
·Waarom wordt mijn router Lose …
·Hoe je Publieke Wi - Fi Hotspo…
·Hoe maak je een WiFlyer Reset 
·Hoe maak je een netwerk met Ma…
·Hoe je Wireless Internet Servi…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Gemeenschappelijke Norton DNS Problemen …
·Problemen met mijn Ethernet -controller …
·Hebt u een beveiligd netwerk gebruiken o…
·Routing Vs . Gerouteerd protocol 
·Hoe te DOS aanvallen te stoppen 
·Hoe om te kijken naar Koekjes op een com…
·Wat is een ongedekte Netgear WiFi? 
·Hoe het opzetten van een draadloze VLAN …
·Hoe je je MySpace account verwijderen U …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com