Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is een ongedekte Netgear WiFi?
Wanneer u draadloze bedieningspaneel van uw computer verbindingen te openen en u zich binnen het bereik van de verschillende netwerken , ziet u zowel de namen en de beveiligingsmaatregelen van deze WiFi-netwerken . Anderen binnen de nabijheid van uw locatie kunt deze informatie ook te zien en iedereen kan inloggen op een WiFi-netwerk dat is onbeveiligd . Netgear

Netgear
is een fabrikant van netwerkhardware , zoals vaste en draadloze routers en accessoires . U kunt Netgear producten te kopen van elektronica retailers en vele grote doos winkels met een netwerk dat bestand en Internet sharing mogelijk maakt te creëren . Wanneer u een draadloos netwerk te creëren met een Netgear router , zult u in staat zijn om verschillende opties , waaronder het geven van een aangepaste SSID of naam , en het opgeven van enige beveiliging opties die u wilt gebruiken opgeven . Netgear routers kunnen komen met een standaardnaam en bevat het woord " Neatgear . " Gebruikers die verbinding maken met uw netwerk zal deze naam zien .
WiFi-beveiliging

Wireless
netwerken , die vertrouwen op de WiFi-technologie , zodat de apparaten binnen het bereik van draadloze signalen te verbinden . Echter , omdat je gevoelige gegevens , evenals middelen zoals printers of het internet kunt delen , WiFi-technologie stelt u in staat om uw netwerk te beschermen in een aantal manieren . Misschien is de meest voorkomende manier om een draadloos netwerk te beveiligen , ongeacht de fabrikant van de router , is een methode van draadloze encryptie gebruiken . Dit vereist gebruikers om een juiste wachtwoord in om in te loggen op uw netwerk in te voeren . Echter, een netwerkbeheerder niet hoeft te wachtwoordbeveiliging gebruiken , en het draadloze netwerk onbeveiligd blijft .
Bepaling Network Security

Wanneer u probeert in te loggen een WiFi-verbinding , zal uw apparaat u alle netwerken binnen bereik , als de beheerders uitzenden van de naam . U in staat om de kracht van het netwerk te zien zal zijn en of het is beveiligd . Vaak is een beveiligd draadloos netwerk verschijnt met een slotje . Uw computer , telefoon of ander apparaat kunt u ook vertellen welk type beveiliging is in gebruik , als u een wachtwoord nodig om in te loggen op het netwerk . Bijvoorbeeld Wired Equivalent Privacy ( WEP ) is een voorbeeld van een zwakke draadloze beveiliging die is vervangen door de sterkere Wi - Fi Protected Access ( WPA ) en WPA2 effecten .
Belang
< br >

Als u op zoek bent naar een draadloos netwerk in een openbare plaats , zodat u het internet kunt gebruiken , zult u alleen in staat zijn om in te loggen op wifi , dat is onbeveiligd , tenzij je in een bedrijf dat wachtwoorden levert aan klanten . Omdat veel bedrijven , waaronder hotels , bibliotheken en coffeeshops , nu bieden gratis WiFi wordt het steeds makkelijker om onbeveiligde WiFi vinden in een verscheidenheid van locaties . U kunt ook in staat in te loggen op onbeveiligde thuisnetwerken in woonwijken. Echter , kan uw activiteiten leiden tot het netwerk eigenaren om trage internet snelheden te ervaren of bereiken hun Internet grenzen . Om dezelfde reden moeten thuisgebruikers zorgen om WiFi beveiligen op Netgear en andere routers om onbevoegde toegang te voorkomen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik een vergeten Draadl…
·Hoe te Forward poort met behul…
·Hoe het ontwerpen van een Yagi…
·Hoe maak je een computer strea…
·Wat Is Error Correction & Dete…
·Hoe kan ik Breid het bereik va…
·Wireless Security Methoden 
·Hoe het opzetten van een thuis…
·Hoe maak je een PC Sync Wirele…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik contact opnemen een familieli…
·Hoe kan ik een Linksys Etherfast 4116 Re…
·Over Interne Fax Modem Cards 
·Hoe maak je een WPA2 - PSK ( AES ) voor …
·Het opzetten van een netwerkverbinding m…
·Ethernet 802.3x Full Duplex protocol 
·Hoe je Wireless Data versleutelen 
·Hoe maak je een Home Computer Network Ka…
·Wat is Internet Video Conferencing ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com