Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe maak je een encryptie op een draadloze router inschakelen
Een draadloze router is een netwerkapparaat dat fungeert als een gateway tussen uw computer en uw high - speed modem . Het fungeert ook als een draadloos toegangspunt of " WAP ", waardoor uw draadloze -apparaten - zoals laptops en spelcomputers - met de router te communiceren om draadloos toegang tot het internet . Om te voorkomen dat anderen toegang krijgen tot uw draadloze router en " overheveling " van uw internet service , moet u de beveiliging en encryptie -opties beschikbaar zijn op uw draadloze router te voeren . Wat je
Router URLWeb browserRouter 's gebruikersnaam en wachtwoord
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Voer de URL van de router in uw webbrowser . De instellingen van uw draadloze router zijn toegankelijk via een eigen URL-adres . Het invoeren van dit adres in je webbrowser zal ertoe leiden dat uw computer kan communiceren met de draadloze router en de belangrijkste instellingen van de router te laden . Gebruik de computer waarop u uw draadloze router geïnstalleerd en de openstelling van een web browser . Typ adres van de router , gevonden in de handleiding van de router of op de website van de fabrikant , klik op "Go " of " Enter ".

Typ de gebruikersnaam en het wachtwoord van de router 2 . Nadat u op "Go " of " Enter" in uw webbrowser , wordt een dialoogvenster weergegeven waarin u een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren . De standaard gebruikersnaam voor de meeste draadloze routers is " admin " en het standaardwachtwoord is " password ", tenzij het ​​wachtwoord is blanco . Als u het wachtwoord of de gebruikersnaam van de standaard instellingen wanneer u de draadloze router geïnstalleerd veranderd , moet u deze in plaats van de standaard in te voeren .
3

Klik op de link beveiligingsinstellingen . Er zijn verschillende links op de hoofdpagina van de draadloze router waarmee u de instellingen van uw router te wijzigen . Zoek en klik op de link voor het wijzigen van de beveiligingsinstellingen . Op deze pagina kunt u SSID van uw draadloze netwerk wijzigen van de standaardnaam ( meestal de merknaam van de router ) om een ​​aangepaste naam , en u kunt uw draadloze netwerk te beveiligen door het inschakelen van encryptie .
4

Selecteer een encryptie type en maak een wachtwoord of toegangscode . De meeste routers bieden twee soorten encryptie om uw draadloze netwerk te beveiligen . WEP ( Wired Gelijkwaardigheid Privacy ) is de minst beschermende --- en meest verouderde --- encryptie in , want het biedt dezelfde minimaal niveau van veiligheid van een bekabelde verbinding . Om in te loggen , moeten gebruikers een numerieke sleutel invoeren . WPA ( Wi - Fi Protected Access ) , is een meer beschermende encryptie instelling en vraagt ​​gebruikers om een alfanumeriek wachtwoord invoeren voordat ze kunnen inloggen op het draadloze netwerk . Om het wachtwoord in te stellen , typt u het gewoon in het tekstvak en opnieuw in het " Confirm Password " tekstvak .
5

Sla je wijzigingen op en uitloggen . Na het maken van deze veranderingen in de beveiligingsinstellingen , klik op "Opslaan " of " Apply" voordat het menu beveiligingsinstellingen verlaten . Om uit te loggen van de draadloze router , terug naar de hoofdpagina en klik op de link ' Afmelden ' . Je moet er rekening mee dat als je de router open te laten voor meer dan vijf minuten , kunt u automatisch afgemeld .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je opnieuw installere…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe Hook Up een draadloze rout…
·Hoe maak je een zoeken Linksys…
·Hoe kan ik een Linksys WRT300N…
·Hoe maak je een router Werk aa…
·Hoe Hook Up Netgear WiFi 
·Hoe Security Settings een Wire…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe de VMware Network Problemen 
·How to: Juiste Ethernet Switch Plaatsing…
·Hoe te Inloggen Records te krijgen voor …
·Netplex Protocol 
·Hoe te controleren of uw computer is Onl…
·Hoe om te leren Fanuc CNC-programmering 
·SBS 2003 is geen verbinding maken met Lo…
·Kenmerken van een Network Interface Card…
·Hoe te verbinden mijn laptop aan een Int…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com