Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisnetwerk
Draadloze technologie is exponentieel in de afgelopen halve decennium toegenomen . Alles van draadloze hand-held apparaten met Bluetooth -technologie hebben kantoorgebouwen en zelfs recreatieparken doordrongen . Omdat draadloze thuis betekent het hebben van de vrijheid om je PC of ander apparaat gebruiken zonder te hoeven voldoen aan de uitlaten van uw huis . Een draadloos thuisnetwerk mogelijk maakt dat vrijheid en is relatief eenvoudig te installeren . Wat je nodig hebt
Wireless routerComputer met draadloze mogelijkheden
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koop een draadloze netwerkrouter en sluit deze aan op de ingangen van uw internetprovider . Sommige kabel- en DSL- providers bieden draadloze routers voor een kleine vergoeding . Ervoor te zorgen dat het bereik van de router is voldoende voor de grootte van uw huis . Bij de beslissing over een locatie , is het best om uw router te plaatsen als centrale een locatie mogelijk .

Draai 2 op de draadloze router . Wanneer de router volledig is opgestart , controleert u of de lichten die overeenkomt met een succesvolle verbinding worden verlicht . De lampjes op een draadloze router meestal duiden op een stroombron, een verbinding met het internet -provider en een verbinding met het internet . Rode lichten betekent meestal dat er geen verbinding , geel betekent dat er een probleem is dat wanneer opgelost zal er een verbinding en groen betekent dat er een verbinding is bereikt opleveren .
3

Gebruik een computer met draadloze mogelijkheden om verbinding met de draadloze router . Om " vinden " en maak verbinding met de draadloze router in uw huis , klikt u op "Start" en vervolgens " Control Panel . " Vervolgens dubbelklikt u op het pictogram " Network " . Klik in het menu " Taken " aan de linkerkant van het menu Netwerk , klik op " Verbinding met een netwerk . "
4

Kies het genoemde netwerk dat overeenkomt met uw router . Klik op " Connect ". U kunt gevraagd worden om de identificatie van codes die u van uw internetprovider en de fabrikant van de router te voorzien .
5

Beveilig uw netwerk met een wachtwoord . Dit zal alleen maar computers en apparaten die u toelaten om toegang te krijgen tot het internet via uw router . Om een ​​wachtwoord toe te passen , kiest u " Beveiliging " en vervolgens " Password Protection" bij het invoeren van " WEP /key" en andere informatie om uw netwerk op te zetten .
6

Controleer de aansluiting op verschillende punten van het huis . Ervoor zorgen dat het signaal is " goed" tot " uitstekend" in de verste punten van de router .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe maak je een D - Link route…
·Hoe kan ik drivers voor een Ne…
·Verbinding maken met een Netge…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Wat is een Linksys WEP code ? 
·Hoe in te loggen op de Netgear…
·Moet ik Network Magic aan Mijn…
·Hoe kunt u uw Swamp Cooler Sme…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe om te controleren POP3 SMTP protocol…
·Hoe aan Ping Met een Time & Date Stamp 
·Hoe vindt of wijzigen beheerder van een …
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 1318 Modem …
·Hoe je IP Spoofing Prevent 
·Hoe maak je een router creëren Password…
·Hoe maak je een VLAN Cisco Access Point …
·Hoe je je Linkys router ontgrendelen 
·Hoe te verbinden met een VNC client 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com