Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe je IP Spoofing Prevent
U kunt stappen ondernemen om gebruikers van spoofing binnen uw netwerk te voorkomen . Spoofing is de handeling van het wijzigen van pakketten verzonden vanaf een computer te verschijnen alsof ze van een andere machine die wordt verondersteld om de toegang tot een netwerk te hebben. Dit wordt gedaan door kwaadwillende gebruikers om toegang tot netwerken krijgen zonder toestemming of voor andere soorten aanvallen . U dient dit te verhinderen, teneinde het netwerk te beveiligen tegen ongewenste gebruikers . Instructies
1

Open uw webbrowser . Klik in de adresbalk en typ het IP-adres voor de configuratiepagina van uw router . Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in en klik op "OK . " Deze informatie kan worden gevonden in de documentatie van uw router , of kan worden verkregen bij de fabrikant . Kopen van 2

Zoek de sectie draadloze instellingen van de configuratie pagina en klik erop . Klik op de link voor het opzetten van een toegangslijst . Uw router kan meerdere pagina's voor draadloze instellingen , zodat u kan nodig zijn om te kijken in meer dan een op deze link vinden . Zorg ervoor dat de optie om de lijst toegang inschakelen is ingeschakeld .
3

Voer het MAC- adres van elke computer waarvoor u de toegang wilt netwerk mogelijk . Om het MAC-adres van een computer te vinden , druk op de " Windows " en de toets " R " . Typ " cmd " en druk op " Enter ". Typ " ipconfig /all " ( zonder aanhalingstekens ) en vind het getal rechts van fysieke adres , dat is het MAC-adres .

Klik 4 " Apply " of "Opslaan " om de lijst toegang mogelijk . Alleen de computers die u toegang tot het netwerk verleend, zal in staat zijn om verbinding te maken.
5

Open de sectie WAN- setup in configuratiepagina van uw router . Klik op de optie om beveiligde NAT filtering gebruiken . Dit is een instelling voor een firewall mogelijk om ongewenste toegang tot het netwerk via de router voorkomen . Klik op "Apply " of "Opslaan " om deze wijziging op te slaan .
6

Zoek en open de draadloze instellingen pagina die de veiligheid van het netwerk opties bevat . Klik op de optie om WPA2 of WPA in te schakelen als de eerste optie is niet beschikbaar . Voer een wachtwoordzin en schrijf het op . Dit wachtwoord moet worden ingevoerd op elke computer die verbinding maakt met het netwerk . Klik op "Apply " of "Opslaan . "
7

Sluit uw webbrowser en eventuele opdrachtprompt vensters gebruikt bij het ​​vinden van MAC-adressen . Uw netwerk is nu veiliger van spoofing -aanvallen .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe maak je een openbare Proxy…
·Hoe maak je een Wireless Netwo…
·Hoe te vermijden E-mail oplich…
·Hoe maak je een Client Certifi…
·Hoe je Internet Protocol Versi…
·Wat zijn SSL -sleutels ? 
·Hoe kan ik een IP op een PIX B…
·Hoe vindt u & Change a Proxy 
·Hoe kan ik Internet Filters ve…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je route een Cat 5 -kabel Via e…
·Hoe een computer te converteren naar een…
·Hoe je Linksys Mobile Broadband Router P…
·Hoe te DMZ's Build for Enterprise Networ…
·Hoe het opzetten van een draadloze thuis…
·Hoe maak je een Ventrilo Weblink Creëre…
·Wat is Tiny Proxy ? 
·Hoe je computers toevoegen aan het draad…
·Het wijzigen van de Domeinnaam in Window…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com