Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe je Linksys Mobile Broadband Router Problemen ( MBR ) Problemen
Uw Linksys mobiele breedband router verzendt en ontvangt draadloze signalen waarmee u apparaten, zoals computers , telefoons of printers met elkaar te verbinden in een netwerk . Het signaal kan niet altijd feilloos worden overgedragen , echter, aangezien er verschillende hardware of software problemen die kunnen opduiken tijdens het gebruik van uw netwerk . Het oplossen van deze problemen kan het nodig updaten van software , het aanpassen van instellingen of zelfs terugsturen van de router terug naar zijn oorspronkelijke fabrieksinstellingen . Firmware

De Linksys breedbandrouter
maakt gebruik van een type software bekend als firmware te fungeren als een buffer tussen de hardware en het besturingssysteem van een computer . Corrupte of out - of-date firmware kan conflicten met een besturingssysteem veroorzaken en voorkomen dat de router niet meer functioneert , dat is waarom Linksys brengt regelmatig firmware-updates . Downloaden en installeren van de laatste firmware versie beschikbaar via de Linksys support website lost problemen te voorkomen dat de router communiceren met computers of andere netwerkapparaten .
Security Settings

Verschillende security coderingsopties zijn beschikbaar op het tabblad " Wireless Security " van Web - based geavanceerde menu hulpprogramma van de router via het webadres " 192.168.1.1 . " Niet alle computers of andere netwerkapparaten in staat zijn te herkennen en te werken met elke soort encryptie , zoals " WEP , " " WPA " of " WPA - 2 . " Overschakelen naar een lager soort beveiliging met minder geavanceerde encryptie maakt het mogelijk computers met oudere netwerkkaarten om een ​​verbinding met de router tot stand .
< br >
fysieke Interferentie

het draadloze signaal van uw Linksys router is beperkt zowel door een bereik van ongeveer 100 voet , maar ook door voorwerpen die kunnen interfereren met het signaal . Grote metalen of glazen voorwerpen , of zelfs in het bijzonder dikke muren , beperking van het signaal en het voorkomen van apparaten verbinding maken met de router . Het plaatsen van de router dichter bij uw netwerkapparaten en het verwijderen van obstakels tussen de router en uw computer zorgt voor een sterker signaal .
De router resetten

Hoewel het wijzigen van instellingen kunnen bepaalde problemen op te lossen met de router , in sommige gevallen onjuiste instellingen kan eigenlijk voorkomen dat de router geen verbinding met uw apparaten . Uw computer mogelijk niet in staat om de router te vinden als port forwarding of netwerk vertaling opties handmatig worden veranderd . Alle Linksys routers bevatten een knop op de achterkant van een " harde reset ", die verwijdert alle van het apparaat huidige beveiliging , netwerk en wachtwoord instellingen en vervolgens herstelt alle standaardinstellingen opties uit te voeren .
< Br >

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe het opzetten van een Links…
·Hoe te voorkomen dat anderen t…
·Hoe maak je een NETGEAR Wirele…
·Hoe maak je een router Werk aa…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Cisco Linksys Wireless Install…
·Hoe je je Netgear router Bridg…
·Hoe maak je een WEP- sleutel t…
·Hoe maak je een Broken Wireles…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wireless Network Installation Routebesch…
·Hoe Exchange Wachtrijen controleren 
·Hoe te Netwerken op XP Home Enable 
·Hoe te File Protocol Identificeer 
·Wat is het standaard wachtwoord voor een…
·Lantek Cable Tester Specificaties 
·Hoe vindt Canonical Tags 
·Kan ik een andere computer te hechten aa…
·Pros & Cons van VoIP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com