Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe te voorkomen dat anderen toegang Mijn Draadloos internet
Als draadloze apparaten steeds vaker , het risico dat iemand een apparaat zou kunnen gebruiken om toegang tot uw draadloze netwerk groeit . Niet alleen een onbeveiligde draadloze verbinding betekenen dat anderen gebruik kunnen maken van de internet service die u betaalt voor , het opent ook uw thuisnetwerk tot degenen die misschien proberen om uw persoonlijke gegevens te stelen of het uitvoeren van illegale handelingen via uw internetverbinding . Om uw netwerk te beschermen tegen deze risico's , moet je altijd voor zorgen dat uw draadloze router te beveiligen en te voorkomen dat anderen toegang krijgen tot uw draadloos internet zonder uw toestemming . Instructies

Nieuwe draadloze routers 1 zijn in staat om een soort van draadloze encryptie genaamd WPA2 , dat is de meest veilige vorm van encryptie beschikbaar benutten. WPA2 -verbindingen gebruikt u een wachtwoord om toegang te verlenen , en u kunt een wachtwoord van uw keuze uit de administratieve interface van uw router in te stellen. Om ervoor te zorgen dat een WPA2 -verbinding is beveiligd , moet u een wachtwoord dat niet makkelijk te raden te kiezen . Kopen van 2

Als uw router geen WPA2 encryptie beschikbaar , WPA is een iets minder veilig optie . U kunt inschakelen WPA encryptie en een wachtwoord instellen van administratieve interface van uw router . Net als WPA2-encryptie , voor een WPA - beveiligd netwerk te echt worden beveiligd , moet u een sterk wachtwoord dat niet eenvoudig kan worden geraden ingesteld .
3

Oudere routers kunnen niet WPA2 of WPA- encryptie beschikbaar . Als uw router geen van dit soort encryptie , kan het inschakelen van WEP-versleuteling in de administratieve interface van uw router op uw netwerk een zekere mate van veiligheid te geven . Als het mogelijk is , moet u JavaScript 128 - bits WEP dan 64 - bit WEP , omdat 128 - bits encryptie is moeilijker voor aanvallers te kraken . Echter, als WEP-codering is alles wat beschikbaar is , moet u overwegen te upgraden naar een nieuwere router die in staat is gebruik te maken van WPA2 of WPA -encryptie .
4

Naast encryptie , kunt u zich ertoe een paar andere stappen beveiliging van uw draadloze netwerk . U kunt inschakelen MAC adres filtering in de administratieve interface van uw router , die u zal toestaan ​​om apparaten die verbinding maken met uw netwerk uitkiezen . Je kan ook de kracht van de zender van uw draadloze router , die het bereik bij welke apparaten kan pikken een signaal zal verminderen . Ten slotte kunt u een sterk wachtwoord voor de administratieve interface van uw router om ongeoorloofde wijzigingen te voorkomen om uw verbinding in te stellen .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Wat te doen als uw Wi - Fi is …
·Hoe kan ik een Linksys WAP54G …
·Hoe maak je een Network Bridge…
·Hoe te verbinden mijn laptop a…
·Hoe kan ik een nieuwe verbindi…
·Hoe het opzetten van een Links…
·Hoe te configureren een NetGea…
·Hoe je inloggen op uw draadloz…
·Hoe je Wireless Range Extend 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je Comcast breedband-snelheid Test 
·Wachtrijtheorie en Computer Networking 
·Hoe maak ik een IP- adres te vinden voor…
·VPN Routers met ondersteuning voor Dynam…
·Computer Networking Equipment 
·Vijf methoden van Wireless Communication…
·Kan ik Sluit een Magicjack een router me…
·Hoe to Run een Ethernet -kabel 
·Vergelijk Remote Access VPN en Point to …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com