Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Computer Networking Equipment
Een netwerk verbindt computers met elkaar door kabels of radiogolven . Naast de computers in het netwerk en de aansluitkabel netwerken moeten speciale apparatuur om gegevens van de ene locatie naar de andere te bewegen . De gegevens worden verplaatst in pakketten , die elk een lichaam met de gegevens en een kop , met bron-en bestemmingsadressen . Andere computer netwerkapparatuur gebruikt deze informatie op verschillende manieren . Hub

Een hub is de eenvoudigste stukje hardware gebruikt in netwerken . Het is weinig meer dan een splitter . Het apparaat is een elektronisch kastje met een scala aan aansluitingen . Elke computer in het netwerk verbinding maakt met een aansluiting op de doos door een kabel . De hub hoeft niet te kijken naar de adres gegevens in een datapakket , het is gewoon herhaalt gegevens komen in op een van zijn voeten op al haar andere sockets . Het resultaat is dat alle computers aangesloten gegevens ontvangen . Het is aan software die draait op elke computer om te beslissen of om aandacht te besteden aan de Inbox of negeren.
Schakelaar

Switches
zijn duurder dan hubs . Aangezien de prijs van hardware vermindert , het verschil in de prijs van hubs en switches vermindert . Als schakelaars bieden meer functionaliteit voor kleine extra kosten , ze zijn nu populairder dan hubs . Een schakelaar ziet er hetzelfde uit als een hub , maar het is meer verfijnd . De schakelaar onderzoekt het bestemmingsadres op een gegevenspakket verzendt en het ontvangen pakket alleen de aansluiting waarmee hij is geassocieerd met dat adres . Switches voor MAC -adressen . MAC staat voor Media Access Control . Het MAC-adres is het fysieke adres van de computer en is hard gecodeerd op elke netwerkadapter . Geen apparaat ( computer , printer , etc ) kunt aansluiten op een netwerk zonder een netwerkadapter .
Brug en

Bruggen en schakelaars
worden vaak met elkaar verward . Het belangrijkste verschil is dat een brug slechts twee aansluitingen , een schakelaar vele . Schakelaars worden ook wel "multi - port bruggen . " Bridges een specifieke toepassing . Waar veel computers op hetzelfde netwerk kabel , kan elke een lange tijd wachten om een ​​bocht toepassen gegevens op te halen . Om deze reden , netwerkbeheerders segment netwerken , het verminderen van de wachttijd voor elke computer . De segmenten van een netwerk met elkaar verbonden door bruggen . Elke brug verbindt twee segmenten . De brug componeert een databank leren welke MAC-adressen zijn bereikbaar op elk segment het servers . Als er een bericht voor een computer op een segment aan de andere kant van de brug , dit wordt doorgegeven door. Indien de afzender en de ontvanger op hetzelfde segment , de brug doet niets met het datapakket .
Router

Hubs en switches
omgaan met MAC-adressen , routers behandelen IP -adressen . Het IP -adres kan routers aangesloten op het internet om gegevens toekomen overal ter wereld . De router componeert een databank van alle mogelijke bestemmingen en de beste richting om de gegevens te verzenden op de eerste hop . Het dicteert niet het volledige pad van de gegevens , maar kiest een van de routers waarmee het direct doorverbonden . De volgende router maakt vervolgens zijn eigen besluit over waar de gegevens komende sturen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Wat is Port 139 ? 
·Het verschil tussen UTP en STP…
·Hoe maak je een interne Revers…
·Hoe maak je een Home Group ver…
·Hoe het opzetten van een Links…
·Hoe maak je een Domain Control…
·Hoe het opzetten van een Windo…
·Hoe maak je een Mobile Network…
·Hoe te zoeken welke server Uit…
  Related Articles
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een draadloze computer modem…
Hoe Computer Draadloze verbindingen Verb…
Hoe kan ik een computer toe aan een draa…
Hoe kan ik een draadloze verbinding met …
Hoe kan ik een Linksys Router Zoek op uw…
Hoe maak je een Apple -computer verbindi…
Hoe kan ik een nieuwe draadloze computer…
Hoe te installeren D - Link Airplus G in…
  Netwerken Articles
·Hoe te File & Print Delen inschakelen in…
·Wat zijn de server -instellingen voor PO…
·De Kenmerken van cyberbullies 
·Internet Gebruikt at Home 
·Hoe te IIS 6 configureren op Windows 200…
·Wat is SMC Wireless ? 
·Hoe je gegevens veilig op een cd 
·Hoe kan ik mijn computer Get te herkenne…
·Wireless Cards Vs . USB 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com