Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Internet Gebruikt at Home
Sinds haar oprichting , is het internet uitgegroeid tot een van de meest explosief groeiende technologieën ooit . In 1997 , slechts ongeveer 18 procent van de huizen in de Verenigde Staten, waar aangesloten op het internet . Tegen 2009 was dat aantal tot bijna 70 procent , volgens het US Census Bureau , Van het verzenden van e-mails naar het delen van video's en foto's, alsmede het verkrijgen van de laatste nieuws en updates van vrienden en familie , de lijst van dingen die mensen doen online bij hun woningen wordt steeds meer elke dag . Email

Een van de eerste toepassingen van het internet is ook de meest populaire . E-mail maakt het mogelijk mensen snel brieven , foto's en andere persoonlijke communicatie te verzenden. Hoewel e-mail is gekletst te vervagen , vervangen door social networking sites , het is niet weg anytime soon.
Web Browsing

Of u nu op zoek bent naar recepten of gewoon " browsen " rond , is het internet vrij veel vervangen lokale bibliotheken als een plek om informatie te vinden . Er zijn vele grote blogs en ​​bijna elke soort nieuws site die zorgen voor uren van onderzoek of lezen.
Met behulp van de "Cloud "

Cloud computing hasn ' t er al heel lang , maar het is al verandert de manier waarop mensen denken over het internet . Het idee is om gegevens in plaats van lokaal op te slaan op een externe server op uw eigen computer . Web apps kunt u documenten bewerken en uw fotobibliotheek te organiseren of samenwerken aan gedeelde bestanden met anderen .
Online Veilingen

Heeft u ooit gedroomd van het werken vanuit huis, terwijl het maken van een gezond inkomen ? Of misschien wil je gewoon wat extra geld om op vakantie te gaan of een nieuwe auto of boot . Veel mensen hebben het gedaan door het kopen en verkopen van spullen online op online veilingsites zoals eBay .
Online Banking

Uitzoeken hoeveel geld je hebt nog nooit zo eenvoudig geweest of sneller . Met een klik op de muisknop , kunt u uw beschikbare saldo , welke controles je account verwijderd heeft en hoeveel er in uw spaarrekening te zien . Het internet heeft de manier veranderd waarop we denken over bankieren . | Video Sharing

Wil je een video van uw kind te sturen naar hun grootouders ? Niet langer heb je te verpakken de DVD in een doos en mail het naar hen. Gewoon uploaden van de beelden naar uw favoriete video- sharing site en sturen de nabestaanden een link naar de locatie. Ze zullen kijken naar Junior neemt zijn eerste stappen of het luisteren naar Sally zeggen " Goo - goo ga-ga " in geen tijd.
Social Networking

Verbinding met vrienden en familie is uitgegroeid tot een favoriete bezigheid . Chatten met oude vrienden van school of zelfs je buurman op populaire sociale netwerksites . Ze zijn geweldige plekken om uw wereld met anderen te delen zonder het comfort van uw woonkamer .
Shopping en Product Research

"Window shopping "
niet langer vereist fysieke inspanning . Je kunt het doen vanuit het comfort van uw huis zitten in je ligstoel op je bank . Het internet is volledig veranderd de manier waarop mensen doen onderzoek op de producten die ze geïnteresseerd zijn in het kopen . Krijg andermans meningen over producten en nuttig reviews bij het zoeken naar cadeaus of zelfs een grote ontsnapping .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik een laptop gebruike…
·Hoe maak je een zelfgemaakte A…
·Hoe te EPC installeren op een …
·Hoe Lees een gecodeerde e-mail…
·Hoe de beste Wireless Air Card…
·Hoe te Zet de biometrische Rea…
·Hoe te public_html mappen verb…
·Verbinding maken met My Local …
·5 dingen die u moet weten over…
  Related Articles
How to Set Up een draadloos internet rou…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe maak je een Home Wireless Internet S…
Hoe maak je een draadloze internet route…
Hoe gratis draadloos internet via een ro…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hulp bij het aansluiten van een draadloo…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Wireless LAN 
·Laptop maakt geen verbinding met LAN 
·De voordelen en nadelen van Full duplex …
·Hoe kan ik mijn Dropbox beschikbaar zijn…
·Hoe uw Gateway Wijzig 
·Hoe maak je een data netwerk beveiligen 
·Hoe maak je een persoon uit Alleen Zijn …
·Hoe kan ik een laptop gebruiken als een …
·Hoe aan een andere Modem In Cox Internet…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com