Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe Set Up WiFi Internet
Draadloze routers kunnen computers en andere apparaten aan te sluiten en diensten delen zonder netwerk kabels . Met de grote verscheidenheid van draadloze routers die beschikbaar zijn , is het gemakkelijk geworden voor iedereen op te zetten draadloos internet thuis . Draadloze routers kunt aansluiten via verschillende signaal bands . Wireless G en Wireless n bands zijn de twee meest gebruikte . Hoewel het opzetten van uw eigen huis Wi - Fi-netwerk kan intimiderend lijken , kunt u snel opzetten en configureren in slechts een paar minuten . Instructies
1

Sluit uw draadloze router op uw kabel -of DSL-modem . Steek de Ethernet- kabel rechtstreeks op de achterkant van uw router in de poort ofwel WAN , WLAN of internet .

Draai 2 op uw router . Wacht tot de WAN -of WLAN- lampje op uw router begint te knipperen en branden . Wees geduldig , dit kan tot een minuut
3

Sluit de kabel die bij uw router in het netwerk of Ethernet -aansluiting op uw computer . . Steek het andere uiteinde van de kabel in een van de open poorten op de achterkant van de router .
4

Open de webbrowser op uw computer . In de adresbalk , voer het IP -adres van uw router . Dit moet worden geleverd in de handleiding van uw router . Als je het niet kunt vinden , " 192.168.1.1 " is het standaard adres voor de meeste routers . Je moet onmiddellijk worden gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord . Handleiding van uw router moet ook deze informatie bevatten . Zo niet , ga dan naar routerpasswords.com en selecteer het merk en model van uw router naar de standaard aanmeldingsgegevens vinden .
5

Configureer uw router . Er zijn drie dingen die je moet configureren. De eerste is de SSID , dat is de naam die uw draadloze netwerk identificeert . Kies een naam voor uw netwerk dat zal zijn uniek anders dan anderen in uw buurt .

Set
een WEP- of WPA- wachtwoord om uw netwerk te beschermen . Dit wachtwoord is nodig door een computer in te loggen op uw Wi - Fi-netwerk .

Maak een administratieve wachtwoord dat u kunt gebruiken wanneer je maar nodig hebt om de instellingen van uw router in de toekomst te veranderen .

Klik op " OK " of op "Apply" om uw nieuwe configuraties op te slaan .
6

Koppel uw computer vanaf de router . Draadloze kaart van de computer moeten nu in staat zijn om uw nieuwe Wi - Fi- netwerk, dat de SSID die u eerder hebt ingesteld zal worden .

Klik 7 de " Netwerk " pictogram in het systeemvak te detecteren , in de buurt van de clock . Dit pictogram mag dan lijken op verticale of horizontale balken of het kan lijken twee computers verbinding probeert te maken .
8

Selecteer uw draadloze netwerk in de lijst en klik op ' Connect '.
< Br > 9

Voer uw wachtwoord in .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Netgear DG834GT Wireless Probl…
·2wire Verizon DSL Installatie 
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe u uw computer WPA Key zoek…
·Wat is een Wireless Network Ro…
·Hoe de WP Key Setup voor NetGe…
·Hoe te Connect WGR614v6 naar W…
·Hoe te Websites blokkeren Met …
·Hoe om te gaan draadloos met d…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe krijg ik toegang tot een CCTV in een…
·Toegang krijgen tot mijn router als het …
·Wat zijn de functies van een router op h…
·Hoe maak je een Qwest modem op een compu…
·Hoe Video Game Downloads sneller te make…
·Hoe te CiscoWorks MIB's installeren 
·Heeft een Ethernet- verbinding nodig een…
·Definitie van IP Spoofing 
·Hoe te Client Computers Monitor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com