Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe te Websites blokkeren Met Linksys
Linksys routers hebben de mogelijkheid om elke website die u kiest op adres of sleutelwoorden van de website die kunnen worden opgenomen in het adres te blokkeren . Deze methode van het blokkeren van websites is over het algemeen effectiever dan computer - based methoden, zoals het HOSTS -bestand van Windows , zoals het HOSTS-bestand kan worden gewijzigd door de gebruiker , terwijl de beveiligingsinstellingen voor een Linksys router een wachtwoord nodig . Gebruik de filter instellingen op uw Linksys router naar websites die u niet wilt dat gebruikers in uw netwerk om toegang te blokkeren. Instructies
1

Open een webbrowser en typ het IP -adres " 192.168.1.1 " in de adresbalk . Druk op " Enter ". Er verschijnt een melding waarin u wordt gevraagd de gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren voor de Linksys router configuratiepagina . Kopen van 2

Voer " admin " als wachtwoord , en laat de " User Name " veld leeg . Als u een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord voor jezelf gemaakt wanneer u de Linksys router in te stellen , voert u ipv deze inloggegevens . Dit brengt u naar het " Setup " scherm in het hulpprogramma voor uw Linksys-router -configuratie .
3

Klik op de tab " Access Restrictions " aan de bovenkant van het venster .
< Br > 4

Klik op de " Deny " radio button , en zorg ervoor dat " Everyday " en " 24 Hours " worden geselecteerd als u wilt dat uw veiligheidsbeleid te zijn van kracht op alle tijden.
5

Klik op de "Edit List of PCs " knop . Een nieuw venster wordt geopend .
6

Verander de twee vakjes naast " IP Range 01 " naar " 100 " en " 149 " als u wilt voorkomen dat alle computers op uw netwerk toegang tot de website (s ) die u blokkeert . Als alternatief , voert u de IP-adressen van specifieke computers in uw netwerk onder " Geef het IP-adres van de PC " om alleen te voorkomen dat die computers van het bereiken van de website (s ) . Klik op "Instellingen opslaan " als u klaar bent om verder te gaan .

Klik 7 in een vakje naast "Website Blocking by URL Address " om de adressen van specifieke websites die u wilt blokkeren invoeren . Voer elk adres in het formaat " www.example.com . "

Klik in een vakje naast " Website Blocking by Keyword " om woorden die moeten worden geblokkeerd in te voeren 8 . Elke website adres waaronder de zoekwoorden die u invoert worden automatisch geblokkeerd door de Linksys router .
9

Klik op de "Save Settings " knop aan de onderkant van het venster om het nieuwe beveiligingsbeleid af te ronden wanneer u bent afgewerkt met het.

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe te 128Bit Web Encryption c…
·Hoe de tijd corrigeren op een …
·DIY Wireless Booster 
·Hoe de WEP instellen voor Acti…
·Hoe maak je een Slingbox Reset…
·Hoe kan ik een printer over ee…
·Hoe te WRT300N configureren 
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe Laptop Wireless Range Verb…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je DNS Get Van DOS 
·Tips om een ​​draadloos signaal Boost 
·Hoe je WAN bandbreedte Bereken 
·Hoe Set Up Proxim WPA en WEP 
·Hoe te Extern Boot in Ghost 10 
·Hoe software Overdracht van laptop tot l…
·Wat is de maximale toegestane vertraging…
·Hoe kan ik een Dell Server Recover 
·Hoe je instellingen wijzigen op de Netge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com