Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Tips om een ​​draadloos signaal Boost
De kracht van uw draadloze netwerk signaal kan worden beïnvloed door een aantal factoren . De locatie van uw router , bouw , type antenne en interferentie van andere draadloze netwerken in de omgeving zijn allemaal afnemen signaalsterkte . Gelukkig is een aantal oplossingen bestaan ​​om de beste prestaties van uw router door het stimuleren van het draadloze signaal en uitbreiding van het assortiment te krijgen. Selecteer een centrale locatie

meeste draadloze routers
zenden hun signaal in alle richtingen , en de signaalsterkte zal het hoogst zijn wanneer apparaten zijn het dichtst bij de router . Door het kiezen van een centrale locatie voor de router , zal u de afstand voor de meeste apparaten op het netwerk te minimaliseren , terwijl ook het gebruik van de omnidirectionele aard van uw router .
Minimaliseer Barrières en Netwerk Interferentie

sterkte draadloos signaal wordt verminderd als het signaal door muren en andere obstakels . Het materiaal van de wand kan ook een factor zijn , omdat metaal of beton zal een signaal meer dan hout verzwakken . Plaats uw router waar de minste belemmeringen tussen de router en uw apparaten . Andere draadloze netwerken in de omgeving kunnen interferentie die ook draadloos kracht van uw router kan beperken veroorzaken . Experimenteer door kanaal van uw draadloze router in de router administratie software veranderen .
Update Router en Device Software

Zorg ervoor dat de firmware voor uw router en drivers voor draadloze apparaten zijn up to date gehouden . Fabrikanten zal regelmatig software-update om de prestaties van uw apparatuur te verhogen , en updates zijn bijna altijd gratis te downloaden . Alternatief custom firmware zoals dd - wrt of Tomato bestaat voor vele routers en biedt de mogelijkheid om het uitgangsvermogen te verhogen . Wees gewaarschuwd dat custom firmware wordt niet officieel ondersteund door fabrikanten en kan de garantie vervallen .
Install Repeaters en Upgraded Antennes

U kunt de aankoop high - gain antennes op het verhogen uitgezonden kracht van uw router . Als de signaalsterkte moet nog worden verbeterd , overweeg dan de aanschaf van een draadloze repeater om het bereik van uw router te verlengen . De repeater zal het draadloze signaal ontvangt van uw router , versterken het en heruitzending het. Meerdere repeaters kunnen worden ingezet om het draadloze signaal te verstrekken aan grote gebieden .
Upgrade naar een 802.11n router

Draadloze routers
zijn verkrijgbaar met een draadloze G dat uitzendingen met snelheden tot 54 megabits per seconde ( Mbps ) . De draadloze N specificatie is veel sneller , met snelheden van 300 Mbps . Wireless N routers bieden hogere snelheden , maar dan kleinere geografische gebieden vanwege hun hogere zendfrequenties . Het is ook belangrijk om te controleren of uw apparaten ondersteunen draadloze N , omdat je netwerk snelheid alleen worden zo snel als de snelste apparaat .
Tips en waarschuwingen

meeste draadloze routers maken gebruik van de 2,4 GHz of 5 GHz spectrum. Deze twee frequenties worden ook gebruikt door andere gemeenschappelijke apparaten zoals draadloze telefoons of Bluetooth- toetsenborden en muizen . Dit kan conflicten die uw draadloze router kracht zal afnemen veroorzaken . Beperk het aantal draadloze apparaten in de buurt die dezelfde frequentie van uw router .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe Set Up Linksys routers voo…
·Belkin Wireless G Router Insta…
·Hoe maak je draadloos Get Werk…
·Verbinding maken met WiFi op e…
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe kan ik een Linksys WRT300N…
·Hoe maak je een router wijzige…
·How to Set Up een EDUP Wireles…
·Hoe je draadloze dekking Verho…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe vraagt ​​u SSL voor Uw Site 
·Wat zijn WAN's en routers ? 
·Hoe te verwerven van een domeinnaam 
·Wat is Ad - Hoc 11n ? 
·Hoe Microsoft Bluetooth-stack Vervang 
·Hoe maak je een netwerk - Ready telefaxa…
·Hoe maak je een Home Computer Network be…
·DSL Vs . Cable Modem 
·Hoe je eigen draadloze internet Extender…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com