Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is Ad - Hoc 11n ?
Sommige draadloze adapters op computers , mobiele apparaten en andere draadloze apparaten zijn onder andere een ad - hoc- 11n -functie die u kunt in-of uitschakelen . Het activeren van deze functie kan het apparaat aan te sluiten op het netwerk van een draadloze router met behulp van de 802.11n Wi - Fi- functie . Ad Hoc Netwerken

Een ad -hoc draadloos netwerk , in tegenstelling tot een standaard draadloos netwerk , is een tijdelijk netwerk gecreëerd voor een specifiek doel , zoals een groep collega's ontmoeten op dezelfde locatie om samen te werken aan een online document . Wanneer de laatste gebruiker zich afmeldt van het ad hoc -netwerk , wordt het netwerk automatisch verwijderd . U kunt het opzetten van een tijdelijk ad hoc -netwerk van de Network Sharing Center op uw Microsoft Windows-computer .
Wireless Networking Modes

meeste thuisnetwerken
gebruik maken van de standaard 802.11b , 802.11g of 802.11n Wi - Fi- netwerk modus . De draadloze modi bieden verschillende verbindingssnelheden , meestal 11 megabit per seconde , of Mbps voor 802.11b -verbindingen tot 54 Mbps voor 802.11g en tot 150 Mbps voor 802.11n . Routers die de 802.11n- modus te gebruiken bieden ook 802.11g compatibiliteit te garanderen dat apparaten zonder 802.11n -mogelijkheden nog steeds toegang tot het netwerk .
Wireless Adapters

" ad hoc 11n " geavanceerde instelling op draadloze adapter een apparaat waarmee het apparaat aansluit op een ad hoc -netwerk gemaakt op een router met behulp van de 802.11n Wi - Fi- functie . Het voordeel van het inschakelen van deze functie is een snellere verbinding wanneer u verbinding maakt met een ad hoc -netwerk . De 802.11n- modus kan ook uit te breiden het bereik van het draadloze netwerk , zodat u verbinding op grotere afstand van de router dan mogelijk is met een 802.11g -of 802.11b -verbinding is .
Opzetten van ad hoc netwerken

Controleer
indien mogelijk " ad hoc 11n " verbetert de netwerk prestaties van uw draadloze apparaat door het opzetten van een ad hoc -netwerk . Toegang krijgen tot de Windows Netwerkcentrum van de computer Configuratiescherm. Klik op de "Set Up a New Connection " optie , en klik op ' Set Up een draadloze Ad Hoc ( computer - naar - computer ) netwerk " , gevolgd door " Next . " Windows lanceert de netwerk setup wizard . Wanneer u wordt gevraagd , voert u uw wachtwoord voor Windows . U kunt ook een security toegangscode voor het ad hoc -netwerk om ongeautoriseerde toegang te voorkomen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te halen My WiFi netwerkna…
·Hoe te gebruiken U740 op een P…
·Zou een Wireless USB Werk op e…
·Hoe je draadloze instellingen …
·Hoe om te delen WiFi met ander…
·Hoe maak je een Bluetooth in d…
·Is er een manier om uw hele hu…
·Wat is gratis openbaar Wi - Fi…
·Hoe maak je een Laptop met een…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe een IP - gebaseerde CCTV-systeem 
·Hoe de Windows SharePoint Services Datab…
·Hoe maak je een Wi - Fi -antenne Uit Alu…
·Zelfgemaakte WiFi Antenna Booster 
·Hoe te verbinden twee computers op WildB…
·Hoe te lokaliseren uw host-adres 
·Hoe maak je een breedband satelliet -ver…
·Hoe maak je een netwerk snelkoppeling in…
·Het primaire doel van de RMI - IIOP Uitb…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com