Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Zou een Wireless USB Werk op een printer?
Draadloze USB adapters bieden draadloze netwerkvoorziening op een computer via de USB -poort in plaats van door middel van een kaart die je moet installeren op uw computer . Helaas zijn deze adapters ontworpen voor computers en niet voor andere apparaten zoals printers of externe schijven. Echter , er zijn verschillende manieren om draadloze printmogelijkheden te bieden op uw lokale netwerk door het delen van middelen of het gebruik van andere vormen van draadloze adapters . Wireless Router USB Port of

meeste moderne draadloze routers
onder andere een USB-poort op de router om draadloze toegang te bieden om ofwel een printer of een externe harde schijf . Draadloze toegang tot een printer inschakelen, sluit u de printer aan op de USB- poort van de router , toegang setup van de router en configureert u de USB-poort voor het afdrukken . Afhankelijk van de router , moet u mogelijk een USB wireless utility sharing installeren op elke computer die toegang wil hebben tot de printer via het draadloze netwerk .
Een printer delen

elke computer op uw lokale netwerk kan een printer is aangesloten om het te delen . Als de computer over een draadloze toegang tot het netwerk , de gedeelde printer wordt een draadloze printer . Echter , zal de printer alleen toegankelijk voor andere computers op het netwerk zijn wanneer de computer waarop deze is aangesloten is ingeschakeld en ook aangesloten . In het Configuratiescherm van Windows met de rechtermuisknop op de printer die u wilt delen , schakel het delen en geef een gedeelde naam voor de printer . Wanneer u een nieuwe printer op de andere computers toe te voegen , moet Windows automatisch een lijst de printer die u als een van de mogelijke nieuwe printers toe te voegen gedeeld .
Wireless Print Server

U kunt een draadloze printserver kopen en aansluiten op een printer draadloos kan afdrukken geven op uw netwerk . De meeste van de populaire fabrikanten van draadloze apparaat hebben draadloze printservers die je kunt kopen voor minder dan $ 100 met ingang van december 2011 . Terwijl de draadloze printserver zal altijd moeten worden ingeschakeld , zal het minder stroom dan een computer die aan staat alleen maar om de printer met andere clients op het netwerk te delen verbruikt .
Wireless Printer < br >

Veel printers
over draadloze functies ingebouwd U kunt een nieuwe draadloze printer voor minder dan $ 100 te kopen met ingang van december 2011 . Deze printers zijn meestal uitgerust met draadloze 802.11g- ondersteuning en bieden een menu - gestuurde interface om de printer op het lokale netwerk via uw draadloze router . Als u wilt afdrukken met behulp van een computer in het netwerk , moet u wellicht een virtuele printer poort te maken en geef het IP-adres van de draadloze printer als Windows niet automatisch detecteren .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat is een NetGear WEP ? 
·Manet Routing Protocol 
·Hoe je Wireless Internet Servi…
·Zelfgemaakte WLAN Spectrum Ana…
·Telocator Alfanumerieke invoer…
·Hoe maak je draadloos internet…
·Hoe je DSL JAC Install 
·Wat doet GPRS voor? 
·De basis voor het opzetten van…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een gratis FTP 
·Hoe een computer te converteren naar een…
·Hoe te verbinden een laptop om een ​​Hom…
·Hoe je FTP Site Operators toe in IIS 
·Hoe maak je verbinding een pc naar een M…
·Hoe maak Cable Connectors 
·Hoe te bestandsextensies Host 
·Verbinding maken met Linksys Network 
·Hoe te Flower Tabel afspraken te maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com