Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Verbinding maken met Linksys Network
Als er meerdere computers in een huis of kantoor is er geen noodzaak voor alle machines om hun eigen internetverbindingen hebben of niet in staat om bestanden tussen elkaar te delen te zijn . Met behulp van een Linksys router , kunt u alle computers met elkaar te verbinden in een enkel netwerk . Als er een bestaande Linksys netwerk en je hebt een nieuwe computer die moet worden toegevoegd , kunt u de pc aansluit door het veranderen van een aantal instellingen in het besturingssysteem . Wat je nodig hebt
Linksys routerEthernet cableWired of draadloos-netwerkkaart
Toon Meer Aanwijzingen

Access 1 een van de andere computers die al zijn aangesloten op de Linksys netwerk . Open het menu van de computer op Start en ga naar het Configuratiescherm . Blader omlaag door de lijst met pictogrammen van het Configuratiescherm en dubbelklik op het pictogram met de naam als " Netwerkcentrum " Center . Kopen van 2

Zoek de drie iconen aan de bovenkant van de "Network and Sharing Center " menu . Kijk naar de middelste icoon van twee computers met elkaar verbonden en controleren om te zien welke naam wordt genoteerd onder het symbool , zoals " Linksys " of "Home Network . " Noteer de naam daar vermeld .
3

Sluit het ene uiteinde van een Ethernet- kabel aan op de Ethernet-poort op de computer waarmee u verbinding wilt maken met de Linksys netwerk als de computer niet beschikt over een draadloze kaart . Sluit het andere uiteinde van de kabel in een van de genummerde poorten op de achterkant van de Linksys router . Sluit geen kabels helemaal niet aan als de computer een draadloze netwerkkaart en de router heeft draadloze mogelijkheden .
4

Navigeer naar de "Network and Sharing Center " op de computer waarmee u verbinding wilt maken van de linksys netwerk . Klik op de " Setup een verbinding of netwerk " link aan de linkerkant van het scherm .
5

Scroll naar beneden door het nieuwe menu dat verschijnt en klik op de " Handmatig verbinding met een netwerk " knop . Typ de naam van het netwerk dat u eerder heeft opgeschreven in de " Network Name" tekstveld .
6

Klik op de " Verbind Automatisch " in als u wilt dat de computer automatisch verbinding met het netwerk wanneer u zet hem op . Laat de andere opties , hetzij blanco of op hun huidige instellingen en klik op " Connect ".
7

Terug naar de "Network and Sharing Center " menu . Klik op de " File Sharing " knop als u wilt dat uw computer in staat zijn om bestanden te delen met de andere machines op de Linksys netwerk .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een SonicWALL rout…
·Hoe de Dynamische Trunking Pro…
·Hoe maak je een netwerkbrug op…
·Hoe naar een andere computer b…
·Hoe kan ik een laptop verbindi…
·Verschil tussen Cat 5 en Cat 6…
·Hoe maak je verbinding een des…
·Network Set Up Tutorial 
·Hoe maak je een Netwerk Domein…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Het IP- adres van een computer Renew 
·Hoe maak je een draadloze router gebruik…
·Hoe maak je een PCI Wireless Card config…
·Hoe te installeren van de D - Link DWL -…
·Hoe je draadloze signaalsterkte Test 
·De IEEE-standaard voor Ethernet 
·Hoe maak je een Cat 5 -kabel installeren…
·Hoe maak je een openbare Exchange Maak C…
·Hoe je delen van een Air Card Door Twee …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com