Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe het opzetten van een Netgear Netwerk
Als u meerdere computers opgezet in verschillende plaatsen in uw huis of kantoor , is het niet nodig te hebben om handmatig gegevens uit te dragen met behulp van een extern opslagapparaat . U kunt het opzetten van een netwerk tussen de computers met behulp van een Netgear router . Alle computers die zijn aangesloten op de Netgear netwerk zal in staat zijn om gelijktijdig toegang tot dezelfde internetverbinding en ook hun bestanden naar elkaar . Wat je
Netgear bekabelde of draadloze routerWired of draadloos netwerk cardsEthernet kabels
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Lees de handleidingen van uw computer en zoek uit of ze hebben normale bekabelde Ethernet -kaarten of kaarten voor draadloos netwerken . kopen van 2

Als de informatie niet in de handleiding , toegang krijgen tot de computer " Configuratiescherm" in het menu Start . Klik op ' Apparaten ' en kijk vervolgens onder "Network Adapters " om te zien of uw kaart is draadloos of niet . Verwerven ofwel een draadloos of bekabeld Netgear router , afhankelijk van het soort kaarten computer systemen al hebben.

Maatregel 3 van de afstand tussen elke computer en uw kabel- of breedbandmodem . Als u met behulp van een bedrade router Netgear , verwerven een Ethernet -kabel van de juiste lengte voor elke computer die zal worden op het netwerk , plus een extra kabel voor de router .
4

Stel de Netgear router naast de modem . Sluit de netadapter van de Netgear router op een stopcontact , maar niet sluiten in alle andere kabels nog . Zet de cd die bij uw router Netgear kwam in het schijfstation van de computer .
5

Volg de installatie-instructies op het scherm voor de Netgear router . U wordt gevraagd om een uiteinde van een Ethernet- kabel aan op de poort gemarkeerd als "WAN " op de achterzijde van de Netgear router aansluiten . Sluit het andere uiteinde van de kabel in de " uitgaande " -poort op uw modem .
6

Run een Ethernet -kabel tussen de Ethernet -poort van de computer en een van de genummerde poorten op de achterkant van de router Netgear als u gebruik maakt van een bekabelde verbinding . Gebruik geen andere kabels niet aan als u gebruik maakt van een draadloze verbinding .
7

Open het menu Start op dezelfde computer waarop u de software van de Netgear router geïnstalleerd . Open het menu " Configuratiescherm " en dubbelklik op het "Network and Sharing Center " icoon .

Klik 8 op de link aan de linkerzijde van het venster bestempeld als " Verbinding met een netwerk . " Blader omlaag door de lijst met beschikbare routers en klik op de ene gemarkeerd als " NETGEAR . " Klik op " Connect ".
9

Scroll naar beneden en klik op de " File Sharing " en " Public File Sharing " knoppen als u wilt bestanden tussen de computers op het netwerk Netgear . Klik op " OK".
10

Als u een bedrade verbinding , lopen Ethernet-kabels tussen de overige computers in het netwerk en het andere genummerde poorten op de achterkant van de Netgear routers . Herhaal dit proces van het aansluiten op de Netgear router en het inschakelen van de optie file-sharing op die computers te eindigen opzetten van uw netwerk .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te TraceRoute resultaten i…
·Hoe te Connect Quickbooks om m…
·Hoe bekijkt een LAN -netwerk 
·Hoe je een computer aansluiten…
·Hoe maak je een brug verbindin…
·Toegang tot een USB- schijf vi…
·Hoe vindt mijn MAC-adres op mi…
·Hoe het aansluiten van twee co…
·Hoe te synchroniseren met een …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe vindt Wanneer een Hack File is gepla…
·Hoe het opzetten van een nieuwe laptop A…
·Hoe te converteren Coax naar Ethernet 
·Hoe je meerdere IP-adressen pingen at On…
·Hoe te CDP inschakelen op Cisco routers 
·Routing Information Protocollen 
·Hoe kan ik ontgrendelen mijn Belkin rout…
·Hoe te Yum gebruiken Met Websense 
·Hoe te Koppel uw 2Wire Router 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com