Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Network Set Up Tutorial
Het opzetten van een netwerk is een relatief gemakkelijke taak , maar zoals elke organisatorisch proces , planning vooraf maakt het project succesvol . Kijk naar het gebied dat u nodig hebt om te dekken met uw netwerk , en welke apparaten zullen worden gedeeld . Vragen als : "Hoeveel computers zullen worden gebruikt ? " en " Zal ik het delen van printers ? " zijn belangrijk om te beantwoorden voordat u begint . Voor deze tutorial laten we eens kijken naar het opzetten van een netwerk met minder dan 20 computers en het gebruik van een peer - to-peer netwerk , of werkgroep . Algehele ontwerp

Kijk
op het gebied dat u die en kiest u de beste methode om uw apparatuur te koppelen . Als alles is vrij dicht bij elkaar , en je kunt gaten te boren door muren en lopen draden langs plinten , een bedraad ethernet netwerk biedt betere snelheden en meer zekerheid dan draadloos , maar dit is niet altijd haalbaar . Als je netwerken een huurhuis , mag u niet worden toegestaan ​​om eventuele structurele wijzigingen aan te brengen , en een draadloze internetverbinding kan uw beste optie. Hoe dan ook , de volgende stap is te beslissen over een centraal distributiepunt ; deze locatie hangt af van waar je internet in het huis is geïnstalleerd . Het maakt niet uit of je kabel-of ADSL , beide werken op dezelfde manier met thuisnetwerken . Je zult een centrale router die uw keuze van bekabelde , draadloze of beide past nodig . Sommige kabel- of DSL-modems geleverd door uw internetprovider ( ISP ) zal deze functie uit te voeren . Zo niet , de aanschaf van een router en wijzen het als het centrale punt van de distributie .
Central Point Setup

Instellen van de router gaat meestal met de cd die het apparaat begeleidt , en na de programma -wizard op de cd . De wizard zal u vragen alle vragen die nodig zijn voor de router setup , en als je je netwerk hebt gepland uit , zult u de meeste antwoorden weet . Als u het opzetten van de router , zorg ervoor Dynamic Host Control Protocol ( DHCP ) is ingeschakeld , dit is hoe je apparaten krijgen adressen en met elkaar praten . Na het opzetten van uw router , sluit uw apparaten met netwerkkabels . Als u van plan om draadloos te gaan , ga dan naar de afzonderlijke apparaten op te zetten .
Individual Instellingen Computer

Elke moderne computer kan ethernet gebruiken , maar verschillende besturingssystemen hebben individuele manieren om het opzetten van de adressering . Voor deze tutorial zult u Setup op Windows XP gebruiken voor een bekabelde verbinding . Open ' Mijn netwerklocaties ' en bekijk alle netwerkverbindingen . Dubbelklik op Local Area Network en klik op de "Eigenschappen . " Open het Internet -protocol TCP /IP- eigenschappen , klikt u op de keuzerondjes voor " Automatisch een IP -adres " en sluit de ramen . Wacht een minuut voor het adres op te lossen , en probeer het Internet . Wanneer de browser wordt aangesloten op uw homepage , bent u klaar . Voor een draadloze verbinding , volgt u de instructies voor uw specifieke apparaat , zowel extern als ingebouwde draadloze kaarten moeten programma wizards die starten wanneer u voor het eerst gebruik maken van de meegeleverde software. Zodra uw draadloze is ingesteld , gebruikt " Site Survey " om verbinding te maken met uw Internet kanaal .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe je DSL 2640T Configure 
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe te Plots Log in op Epson 7…
·Hoe te Novell Client Services …
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe de Centrale Administratie …
·Hoe de UNC locatie van een Dri…
·Wireless PC vs Vast 
·Hoe te verbinden twee computer…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
How to Set Up een draadloos internet rou…
Hoe het opzetten van draadloze printers 
Hoe het opzetten van een draadloze route…
  Netwerken Articles
·Het IP- adres van een apparaat te ontdek…
·Wat Frequentie is belangrijk om Wireless…
·Text Message Dating 
·Proxy Antivirus 
·Hoe te verbinden draadloze kaart Draden …
·Hoe maak je een uniek IP- adres te vinde…
·Hoe te Energy Efficient Data Centers Imp…
·Handmatig Verhoog de ​​Zoom Externe Mode…
·Hoe maak je verbinding een breedbandmode…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com