Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe maak je een draadloos netwerk beveiligen
Beveilig uw draadloze netwerk door het verbergen van je SSID broadcast , tot oprichting van WPA-of WEP-encryptie , waardoor MAC filtering en uitschakelen van remote beheer . " War drivers " is de kleurrijke naam voor hackers die rondrijden woonbuurten met laptops , probeert te vinden en breken in onbeveiligde draadloze netwerken . Een pizzadoos , lege blikjes frisdrank en chips zakken - - Als je een stapel puin vinden op de stoep buiten uw huis , kan het bewijs van de uren een oorlog bestuurder doorgebracht rommelen in uw thuisnetwerk voordat dumping zijn vuilnis en rijden zijn off . Bescherm uw netwerk tegen mogelijke indringers . Wat je nodig hebt
CAT5e kabel .
Computer bevestigd aan een LAN-poort op uw draadloze router .
Toon Meer Aanwijzingen
1

Start een webbrowser en typ het IP- adres van uw router in de URL ( webadres ) doos . Het IP -adres is waarschijnlijk 192.168.1.1 , maar het kan variëren, afhankelijk van de fabrikant . Er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord . Als de router is ingesteld op standaardinstellingen , moet de gebruikersnaam ADMIN zijn en het wachtwoord moet ADMIN zijn. Druk op enter . Venster configuratie van uw router verschijnt . Kopen van 2

Volg schermmenu's te navigeren naar elementaire draadloze instellingen . Voer een SSID , of de naam van uw draadloze netwerk . De SSID kan worden op een sticker op de router , of je kan een make-up. Kies een draadloos kanaal . Schakel uw draadloze SSID broadcast . Opslaan of toepassen veranderingen .
3

Navigeer naar draadloze beveiligingsinstellingen en selecteer de optie om in te schakelen. Kies voor WEP of WPA-codering . De laatste is meer veilig , dus kies WPA als deze beschikbaar is . Kies 128 - bit encryptie , indien deze beschikbaar is . Maak een wachtwoord ( password ) en schrijf het op een veilige plaats zoals uw adresboek. Voer het, volgens de instructies op het scherm . De router software genereert een hexadecimale WEP- of WPA-sleutel . Opslaan of toepassen veranderingen .
4

Navigeer naar draadloze netwerktoegang opties . Hier vindt u het MAC-adres van uw draadloze computer in te voeren en ervoor kiezen om de toegang te beperken . Het MAC-adres elke draadloze computer te verkrijgen , moet u de command - prompt venster te openen . Klik op de knop Start en typ " command prompt " in het tekstvak . Druk op enter . Een command prompt venster verschijnt . Typ " ipconfig /all . " Kijk voor de lijn " fysiek adres . ' Dit is je MAC-adres . Typt u dit nummer in het MAC- 01 veld op de router pagina . Opslaan of toepassen veranderingen . Herhaal dit voor de andere computers in het netwerk .
5

Ga naar beheer van de router of beheersgebied . Disable remote beheer /management. Dit voorkomt dat iemand uit te loggen op uw computer op afstand en te beheersen, alsof ze zaten op je toetsenbord . Opslaan of toepassen veranderingen .
6

Uw draadloze netwerkverbinding is beveiligd . Haal de stekker van uw draadloze computer van de router . Installeer uw draadloze software en draadloze adapter op uw draadloze computer . Wanneer u wordt gevraagd , voert u uw WEP /WPA-versleuteling .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je 2 draadloze routers Bri…
·Timing Out ​​terwijl het probe…
·Hoe kan ik iemand blokkeren va…
·Hoe je Airport Express gebruik…
·Hoe te NetGear WAG302 Reset 
·Hoe maak je verbinding een kab…
·Hoe de Channel op My AT & T U-…
·Hoe maak je een XP Wi - Fi Con…
·Hoe te installeren D - Link Ro…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je de Y -kabel te gebruiken met een …
·Probleem met de Ultra VNC 1.5 
·Hoe maak je een Mac- adres te vinden op …
·Hoe kan ik Monitor Internet Activiteit o…
·Wat is een ISO Connection ? 
·? Kan een RJ45-poort worden gedeeld door…
·Toegang tot een FTP -server 
·Hoe om bestanden te kopiëren van een la…
·Typische LAN Network 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com