Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Text Message Dating
Tekstberichten is uitgegroeid tot een populaire methode van communicatie in dating relaties . Het is sneller en gemakkelijker te typen een paar afgekorte woorden gebruiken dan om een daadwerkelijke verbale gesprek te hebben. Sms dating is dating in uw eigen tempo met minder emotionele risico . In tegenstelling tot de gesprekken die face-to -face plaatsvinden of via de telefoon , sms kun je zeggen wat je wilt zeggen , terwijl de roerende intimiteit . Functie

Text - bericht dating
is tot stand gekomen als gevolg van de vooruitgang in de technologie . Of het wordt verzonden vanaf een mobiele telefoon of BlackBerry , een SMS-bericht is een snelle en handige manier om in contact te komen met iemand . Ook kunt u worden op de hoogte gehouden van iemands dagelijkse activiteiten . De ontvanger van een boodschap is vaak blij om het te krijgen , want het betekent dat iemand zat te denken over hen .
Effecten

Ondanks alle veranderingen in dating , wachten op iemand om contact met u is nog steeds zo frustrerend als altijd . Echter , tekstberichten kunt u zenuwslopend gesprekken vervangen en krijgt recht op het punt . In tijden van onenigheid , kunt u mondelinge argumenten te vermijden door het verzenden van berichten heen en weer . Sommige mensen zelfs vertellen de persoon die zij aan het daten dingen die moeilijk te zeggen zoals " ik bedrogen " of " Het is voorbij . " Daarbij voorkomt dat iemand uit te hoeven getuigen en omgaan met de gevolgen van dergelijke uitspraken over de andere persoon .
Overwegingen

Tekstberichten
vervangen telefoongesprekken meer en meer elke dag . Hoewel de communicatie kan zijn vaker met sms , de inhoud is vaak triviaal . Zinvolle gesprekken meestal niet plaatsvinden via sms . In feite zijn veel sms'jes laat verzonden 's nachts, vooral na een paar drankjes . Het doel van deze berichten vaker wel dan niet is om af te spreken met iemand en seks hebben . Helaas , dit wordt de basis van veel relaties . Een paar teksten kan tijdens de week in contact te blijven worden gestuurd , maar dat is slechts een prelude op de ' Waar ben je? ' tekst .
Belang

De opkomst van tekst - bericht dating is de term " dating " uiterst vaag gemaakt . Er is niet langer een standaard antwoord op de vraag , " Wat is een datum ? ' Zijn twee mensen die voornamelijk communiceren via tekstberichten en nemen een rol in het hooi van tijd tot tijd , dating ? Heeft een geïmproviseerde , late-night tekstbericht resulteert in een vergadering vormen een date ? Ook, omdat het concept van dating is nogal onduidelijk , hoe weet je als je exclusieve bent ? Sinds tekst - bericht dating vraagt ​​veel minder tijd en inzet dan traditionele dating , dating meer dan een persoon of vreemdgaan op je partner is een optie die is veel gemakkelijker beschikbaar .
Voordelen
< br

SMS-berichten verzenden > maakt mensen minder geremd zijn dan ze zouden zijn als ze mondeling medegedeeld dezelfde boodschap . Sms dating kunt u ook de tijd om na te denken over je antwoord , voordat zij de andere persoon ervan . Ook , om uit de beantwoording van of omgaan met iets , dan kunt u ontkennen dat je het bericht hebt ontvangen op alle. Bij te laat om iemand te ontmoeten , het verzenden van een SMS-bericht is een goed idee om een ​​tiff voorkomen bij aankomst . Daarnaast kan het moeilijk zijn het vinden van ontmoeting met iemand in een bar of club . Echter , kunt u iemand precies waar u te vinden via sms en dan beginnen je zogenaamde date vertellen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe kan ik delen High Speed ​​…
·Wat zijn TIA tegelvloeren ? 
·Hoe maak je een Ruby VeriFone …
·Hoe maak je een Konica Copier …
·Hoe je je MSN adres Hernoem 
·Hoe kan ik een verloren Admin …
·Hoe te kopiëren en plakken Me…
·Hoe maak je een Mac Address Ch…
·Wat is een ACH Processor ? 
  Related Articles
Hoe te versturen en een boodschap opneme…
How To : VoIP Bericht Met Openfire & Ast…
Hoe te Bericht Groepen op Skype 
Hoe kan ik tekst van het bericht van een…
Hoe je tekst via e-mail naar een mobiele…
Hoe om tekstberichten te krijgen van een…
Wat zijn de voordelen van het Internet C…
SIM Bericht vs SMS 
Hoe maak je Stuur een VMS Shutdown beric…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding een kabelmodem ee…
·Hoe maak je een High - Gain Omni Antenna…
·Verbinding maken met een externe host 
·Hoe te Schakel een SSID 
·Hoe maak je een Chatroulette Channel Zor…
·Hoe maak je een Desktop & Laptop 
·Wat is ICS ? 
·Hoe u het IP-adres van mijn Dell zoeken 
·Hoe je alle verwijderde e-mails zoeken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com