Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is ICS ?
Als u ooit gebruik gemaakt van een pc , dan is er een goede kans dat u zijn gekomen over de term ICS komen op een bepaald punt . Maar als je bent zoals de meeste mensen , heb je waarschijnlijk geen idee wat ICS is , laat staan ​​wat het doet . Hier zullen we een kijkje op ICS te nemen en wat het betekent om je PC . Geschiedenis

Wanneer Microsoft hun Windows 98 Second Edition besturingssysteem mei van 1999 , het programma kwam met een functie gelabeld ICS . ICS staat thuisgebruikers om een ​​huis LAN netwerk dat gelinkt meerdere computers uit te werken van een internetverbinding eenvoudig . Dit delen van de internetverbinding is mogelijk gemaakt door Network Address Translation ( NAT ) .
Functie

ICS
maakte het mogelijk voor de thuis-LAN netwerk van computers voor het routeren van TCP /IP naar het Internet . Met deze applicatie zou een computer verbonden met het internet en als primaire IP -adres . Elk van de andere computers in het netwerk zouden hun eigen individuele IP-adressen worden toegewezen aan de TCP /IP stack echter alle pakketten binnenkomen of verlaten van het LAN worden beheerd via IP address.For van de hostcomputer dit alles goed te laten werken , de hostcomputer evenals de andere computers moeten hun ICS ingeschakeld , die is configureerbaar in Netwerkverbindingen van het besturingssysteem .
Belang

Oorspronkelijk uitgebracht met de Windows 98 -update , Second Edition ( SE ) ​​, ICS werd ook opgenomen op de volgende Microsoft- besturingssystemen zoals Windows 98ME , Windows 2000 en Windows XP .
overwegingen

om voor het opzetten van ICS op uw Microsoft-besturingssysteem , je moet volgen vier algemene stappen : architect uw netwerk , het netwerk setup, installatie en configuratie van ICS , en de configuratie van individuele computers op het network.Architect uw netwerk - Dit is slechts een fanny term voor het uitzoeken hoe je netwerk zal worden aangelegd . Meest bijzonder, je moet begrijpen dat er slechts een computer wordt aangesloten op het internet en voor het netwerk te laten functioneren , zal die computer altijd te worden ingeschakeld wanneer iemand op een andere computer wilt toegang tot het web . Er zijn een aantal verschillende scenario's die je kunt gebruiken , van een router - gebaseerd systeem om meerdere draadloze pc -kaarten en more.Network Setup - Tijdens deze fase , moet u alle bijbehorende drivers en hardware die u nodig hebt om te creëren installeren van uw netwerk . Voor hulp bij het configureren van uw netwerk , zie de link in het gedeelte Bronnen hieronder .
Waarschuwing

Een van de grootste obstakels met Microsoft's ICS was dat het niet werkte met America Online . Om gebruikers te ICS implementeren , ze vaak moesten AOL te verwijderen uit hun computers . Dit was in een tijd dat AOL was Amerika's meest toonaangevende ISP . Bovendien, wanneer Windows XP Service Pack 3 werd uitgebracht in april 2008 , het bevatte een bug die bemoeid met ICS , waarbij meerdere computer opnieuw opgestart

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe de Sierra Wireless Connect…
·De aard van de Proxy 
·Cat 5 kabel Informatie 
·Hoe naar Port - Forward Motoro…
·Client Server Architectuur Typ…
·De vereisten voor een Certifie…
·Glasvezelkabel Definition 
·Wat is FileNet RMI ? 
·Gebruikershandleiding voor de …
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van WEP op de D - Link 
·Wat is Wi - Fi Hotspot ? 
·Hoe het opzetten van een FTP op Server 2…
·Hoe maak je een netwerkverbinding maken 
·Hoe installeer ik een Wireless LAN Mini-…
·Hoe te verwijderen GPO Ingezet Software 
·Hoe maak je Login om een ​​Shared Networ…
·Hoe kan ik een Linksys 3102 Unlock 
·Hoe te Netmask Bereken Van IP-bereik 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com