Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is Wi - Fi Hotspot ?
Een Wi - Fi-hotspot is een plaats die een draadloze internetverbinding voor gebruikers van laptops biedt . De draadloze verbinding wordt verzorgd door een router die data tussen computers en servers gebruikers op het Internet verzendt , zoals weergegeven in het diagram . Waar Hotspots zijn gevonden

Wi - Fi- hotspots
kan worden gevonden in een verscheidenheid van plaatsen . Cafes zijn een gemeenschappelijke locatie . Mensen kunnen hun laptops meenemen naar een cafe en eten of drinken tijdens het werk en het controleren van e-mail . Veel hotels hebben ook Wi - Fi-hotspots met meerdere routers , in wezen het creëren van meerdere hotspots , om internet toegang tot het hele hotel te bieden . Meerdere routers zijn vaak nodig omdat het bereik van een router is niet genoeg om elke verdieping van het hotel te dekken .
Fee - based Hotpsots

Wi - Fi- hotspots
kunnen eisen betaling voor het gebruik , het verstrekken van extra inkomsten voor de eigenaar van de hotspot . Gebruikers die proberen om de hotspot te gebruiken in staat zijn om te betalen met een creditcard op een kleine pagina gehost door de hotspot eigenaar , of ze kunnen hebben op de hotspot eigenaar direct betalen om een toegangscode te ontvangen . Vaak is dit toegangscode is gewoon wachtwoord van het netwerk , en gebruikers zullen niet in staat zijn om verbinding te maken met het netwerk helemaal zonder.
Gratis Hotspots

andere hotspots zijn gratis en vereisen absoluut geen betaling te gebruiken . Deze nemen meestal de vorm van een " open netwerken , " draadloze netwerken die niet zijn beveiligd met een wachtwoord . Gebruikers kunnen eenvoudig verbinding maken met het netwerk en beginnen met behulp van het internet . Opgemerkt zij dat niet alle open netwerken vrij hotspots . Sommige hotels , bijvoorbeeld , gebruik van open netwerken die gebruikers omleiden naar een betaalpagina .
Prive Hotspots

Het is niet ongewoon voor mensen om aan een draadloze router thuis om zichzelf te voorzien van een draadloze internetverbinding . Vaak zijn deze zijn beveiligd met een wachtwoord . Soms, echter , deze verbindingen zijn niet beveiligd . Wanneer dit het geval is , kan iedereen met een draadloos werkende laptop aansluiten op het netwerk van de nietsvermoedende persoon en het internet gebruiken . Dit kan vervelende gevolgen hebben voor de eigenaar van het netwerk , zoals de extra kosten op hun Internet factuur hebben .
Waarschuwing

Wi - Fi-hotspots zijn soms het doelwit van hackers . Hackers die toegang tot een Wi - Fi hotspot te krijgen in staat zijn om de transmissies van andere gebruikers te onderscheppen , potentieel onthullen van gevoelige gegevens , zoals creditcardnummers .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik een snellere verbin…
·Hoe te gebruiken Ad Hoc Wirele…
·Hoe maak je een verbinding BSN…
·Atheros AR5007 Wireless Networ…
·Hoe maak Dial Up Wireless 
·Hoe toegang Wireless op Colleg…
·WAP Application Protocols 
·Hoe kan ik mijn netbook Hook a…
·Hoe te verbinden met een draad…
  Related Articles
Hoe maak je een Wi - Fi- signaal 
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Hoe maak je een Wi - Fi Repeater Setup 
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van Dell Wi - Fi 
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik gratis internet Krijg met een…
·Hoe maak je een Microsoft VPN Setup 
·Hoe te verbinden twee computers met behu…
·USB Wireless Modem Vs . USB ( Universal …
·Wat is een Microsoft TUN Miniport Adapte…
·Het belang van Internet Netiquette 
·Portable VNC Tutorial 
·Internetverbinding: Hoe om te controlere…
·VoIP Voice Transport Layer Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com