Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe het opzetten van Dell Wi - Fi
Het opzetten van Dell Wi - Fi is een taak die gaat maken met behulp van het internet in uw huis of kantoor een stuk eenvoudiger . Door het combineren van de kracht van je breedbandmodem met de draad - vrije manier van browsen wordt geboden door een draadloze router , een Dell Wi - Fi-verbinding zorgt voor een hoge snelheid surfen op een draadloze computer die zich binnen het bereik van uw router . Dit bereik kan ook een beetje uit te breiden buiten het huis , dus het verplaatsen van de bank met je laptop en op uw veranda wordt al snel een aangename mogelijkheid . Wat je nodig hebt
Breedband modem
Netwerk router
Netwerk kabel
Router documentatie
Toon Meer Aanwijzingen
1

Observeer uw Dell-computer en zorgen dat uw netwerkhardware correct is aangesloten op de Dell . Eerst , koppelt u het netsnoer van de breedbandmodem uit het stopcontact of een overspanningsbeveiliging . Zoek vervolgens uw draadloze router , draai het om en controleer de rug . Sluit de netwerkkabel aan op de poort van de beide vermeld als WAN , Internet , of WLAN-router . Houd in gedachten deze haven notering zal variëren op basis van uw router model , dus check de handleiding indien nodig . Kopen van 2

Sluit de high - speed modem op de stroombron . Het moet de modem dan een minuut om opnieuw te initialiseren . Zodra het is , ervoor te zorgen dat de router -kabel is aangesloten op de draadloze router . Dit slot moet de WAN , Internet of WLAN- sleuf .
3

Zoek het web -adres dat wordt geleverd door de fabrikant van je router . Dit webadres zal zijn in uw draadloze router documentatie en stelt u in staat te stellen de beveiliging van uw draadloze netwerk op uw Dell . Dit adres wordt in de werkbalk URL in je browser worden ingevoerd .
4

Reageer op de vraag op de website als ze worden geladen . U wordt eerst gevraagd om een SSID ( of netwerknaam ) voor uw router te creëren . Dan zal je een wachtwoord dat bij uw Dell Wi - Fi-netwerk prive en ontoegankelijk door buitenstaanders zal houden te selecteren . Dit wachtwoord is naar keuze , maar overwegen een combinatie van cijfers , letters en symbolen om je wachtwoord moeilijker te kraken te maken .
5

Selecteer een type data-encryptie . De data-encryptie zal bepalen op welke manier je de zekerheid is gesteld op uw Dell Wi - Fi-netwerk . WPA-beveiliging is te verkiezen boven WEP vanwege de sterkere encryptie . Het is ook belangrijk op te merken dat sommige oudere netwerkapparatuur ondersteunt niet de WPA-standaard , dus gebruik wat uw netwerkapparatuur in de eerste plaats ondersteunt .
6

Sla uw Dell Wi - Fi-netwerk verandert . < Br >
7

Gebruik uw Dell om uw nieuwe netwerk. Klik op het netwerkpictogram in de rechterbenedenhoek van uw Windows- taakbalk op uw Dell . Dit zal een bedrijf van draadloze netwerken in uw omgeving . Klik op degene die uw SSID draagt ​​en voer uw wachtwoord te nodigen.

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe te Kanalen voor Netgear Wi…
·How to Set Up een router van B…
·Hoe kan ik mijn DWL - 650 met …
·Welk type van Signal Heeft een…
·Hoe de Netgear Wireless Cable …
·Hoe je draadloze routers gebru…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe kan ik een Linksys router …
·Hoe het opzetten van een draad…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je meerdere computers aansluiten op …
·Hoe maak je een Terminal Server- gebruik…
·Cisco Certification Training 
·Hoe te verbinden van een laptop met een …
·Hoe maak je een Modem Riser Card Identif…
·Hoe te reverse lookup -gegevens Toevoege…
·Hypertext Transport Protocol 
·Hoe vindt u de domeinnaam voor een Belki…
·Hoe kan ik een Remote Internet Camera me…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com