Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe een IP- driver opnieuw installeren in Windows XP
TCP /IP is het netwerkprotocol gebruikt wordt door het Internet . Het is ook het netwerkprotocol meest gebruikt in een lokaal netwerk . De woorden " IP- driver " kan worden gebruikt om te beschrijven of het stuurprogramma dat uw netwerk (NIC ) of een deel van het TCP /IP- stack van protocollen die je netwerkfunctie maakt loopt . Wat je
Computer
Installatie software nodig voor uw NIC
installatiebestanden van Windows XP ( op de harde schijf of cd ) op Twitter Toon Meer Aanwijzingen
Installeer de Network Driver

1

Zorg ervoor dat u een kopie van uw NIC-stuurprogramma . Je zou dit vinden op de originele installatie- CD van uw netwerkkaart of op de originele installatie-cd voor het moederbord als je NIC is een geïntegreerd onderdeel van het moederbord . Anders, als je een tweede computer met een internetverbinding , kunt u een kopie van de juiste driver te downloaden als je eenmaal hebt geïdentificeerd en plaats deze op een CD , DVD of USB-stick . Kopen van 2

Klik op de knop "Start " en klik met de rechtermuisknop "Deze Computer ". Klik op " Eigenschappen" uit de lijst die naar beneden zakt . Op het tabblad " Hardware " , klik op " Device Manager . "
3

Openen " Network Adapters " als er een plusteken aan de linkerkant van het. U kunt meer dan een keuze hebben hier . Als je contact opnemen met het internet via een bekabelde verbinding , uw netwerkkaart heeft waarschijnlijk het woord " Ethernet " in zijn naam . Als uw verbinding is draadloos , netwerkkaart heeft waarschijnlijk het woord " Wireless " in zijn naam . Noteer de exacte naam van uw netwerkkaart .
4

Klik met de rechtermuisknop op de naam van uw netwerkkaart en kies " Installatie ongedaan maken " uit de lijst die naar beneden zakt . U kunt gevraagd worden om te bevestigen dat je echt wilt verwijderen . Bij verwijdering is voltooid , moet het NIC verdwijnen uit het Apparaatbeheer .
5

Herstart de computer en log in op Windows , dat zal waarschijnlijk auto-detect uw netwerkkaart . .
6

Plaats de diskette of andere media met de driver installatie bestanden. Sommige apparaten raden u aan de installatie van de schijf veroorzaken , in welk geval de instructies op het scherm zal u door de rest van het proces . Als uw NIC heeft dit type installatie , sluit de "Wizard Hardware toevoegen " en gebruik de installateur . Anders volgt u de aanwijzingen van de wizard op het scherm . Laat het uw apparaat automatisch te identificeren , maar als het je vraagt ​​waar de chauffeur te vinden , selecteert u de schijf of apparaat waar u het installatiebestand driver .
7

Zodra de installatie is voltooid , start u de computer .
Installeer de TCP /IP stack
8

Zet de computer uit . Wacht 30 seconden en zet hem weer aan . Testen om te zien als je het zelfde probleem ervaren .
9

Probeer een reset van de TCP /IP stack . Het TCP /IP- stack is niet echt een bestuurder , maar als je krijgt de foutmelding " IP Driver Error Code 2 " of " Kan IP- driver contact , foutcode 2 , " uw TCP /IP- stack is beschadigd . Om een ​​eenvoudige reset uit te voeren , klikt u op de knop "Start " en kies " Uitvoeren . " Typ " netsh int ip reset resetlog.txt " ( zonder de aanhalingstekens ) . Klik op " OK . " Herstart de computer en test om te zien of u nog steeds een probleem ervaren .
10

Klik op de knop 'Start' en open het Configuratiescherm . Open " Netwerkverbindingen . " Rechtermuisknop op uw netwerkverbinding ( meestal " Local Area Connection " voor een bedrade verbinding of " Draadloze netwerkverbinding # " voor een draadloze verbinding ) . Klik op " Eigenschappen" in de lijst die naar beneden zakt .
11

Klik op de knop "Install" . Klik op " Protocol " en kies " toevoegen . " Klik op de "Bladeren " knop . Voor " Bestanden van fabrikant kopiëren van ," type in C : \\ windows \\ inf ( waarbij C : het station is waarop Windows XP is geïnstalleerd ) . Klik op " OK . " Kies " Internet Protocol ( TCP /IP ) " en klik op "OK . " Start de computer opnieuw .
12

Voer een reparatie van uw Windows XP-installatie als je nog steeds een probleem . U zal uw Windows XP-installatie -bestanden nodig voor deze , hetzij op cd of op uw harde schijf . Plaats de cd of dubbelklik op " setup.exe " in de map op uw harde schijf . Volg de instructies op het scherm . Kiezen om uw bestaande Windows XP- installatie te herstellen . Het proces moet uw Windows XP-installatie automatisch te vinden en kan een half uur of meer duren . Voer uw Windows XP product key als daarom wordt gevraagd . Dit is meestal op de COA- sticker op de voorkant, zijkant of onderkant van uw computer . Bewaar al uw bestaande instellingen voor computer -en Werkgroep of Domein namen . Aan het einde van het herstelproces , zal de computer op te starten Windows .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·De voordelen van het gebruik v…
·Hoe om mijn laptop op televisi…
·How to Get Around Proxy Server…
·Manieren om afdrukken van een …
·Internet Vs . Netwerk 
·Wat is een COC NCDB Data Wareh…
·Definitie van Point to Point P…
·Hoe maak je een thuisnetwerk m…
·Hoe maak je een Virgin Mobile …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een 2,4 GHz Camera Adjust 
·How to Set Up een VNC in lekenpraatje Al…
·How to: Synology Mail Station 
·Kan ik mijn Belkin router met een Mac ? 
·Hoe het opzetten van een thuisnetwerk me…
·Hoe te herstellen van een WNDR3300 
·Tech Facts voor Utstarcom UM175 
·Hoe u uw MTU Test in DOS 
·Hoe kan ik vrienden uitnodigen op Facebo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com