Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Manieren om afdrukken van een laptop naar een printer met Wireless
Als u wilt afdrukken via uw laptop draadloze netwerken hebt een printer moeten worden aangesloten op het netwerk . Er zijn verschillende manieren om een printer aan te sluiten op een netwerk . Een daarvan is om een ​​printer te gebruiken met zowel ingebouwde draadloze of bekabelde netwerkmogelijkheden . De andere is het opzetten van een printserver in uw netwerk en sluit de printer aan op die server . Printers met draadloze netwerken

Sommige printers hebben een ingebouwde draadloze kaart vergelijkbaar met de kaart in uw laptop . Deze printers kunnen worden geconfigureerd voor toegang tot het netwerk . In sommige gevallen moet u de printer aansluiten op de USB -poort van uw laptop om de printer aan te sluiten op het netwerk configureren . Nadat de printer is geconfigureerd , zal het automatisch verbinding maken met uw draadloze netwerk . Eenmaal aangesloten , kunt u configureren printerstuurprogramma uw laptop om afdruktaken naar de netwerkprinter.
Printers met Wired Networking

Veel printers
hebben nu een ingebouwde vaste netwerkinterface . Uw laptop toegang tot het netwerk via een draadloos netwerk hub . De meeste wireless access points zijn ofwel aangesloten op een netwerk switch of hub , of worden ingebouwd in een bestaande switch of hub . Om een bedrade printer op uw netwerk wilt aansluiten , sluit hem aan op een open Ethernet- poort op uw hub . Eenmaal aangesloten op uw netwerk via een netwerk- kabel , kunt u uw laptop configureren om afdruktaken naar uw netwerkprinter.
Netwerkprintservers

Als je printer niet over ingebouwde netwerken hebt u een printserver nodig . Er zijn een paar manieren om een print server op uw netwerk . Een daarvan is een speciaal apparaat ontworpen dat het alleen werkt als printserver te kopen . De andere is om een bestaande desktop computer configureren op uw netwerk te fungeren als printserver .

Om een gespecialiseerd printserver apparaat te installeren , sluit het apparaat op uw netwerk , meestal via een netwerkkabel . Steek de printer in op het apparaat en het apparaat te configureren op basis van de documentatie.

Met behulp van een desktop computer die al op uw netwerk is eenvoudig . Als u werkt met Windows , installeert de printer en driver op de computer die zal fungeren als een print sever alsof je in de eerste plaats zou worden afgedrukt vanaf die computer . De volgende stap is de printer delen. Om de printer te delen , zodra de printer is geïnstalleerd gaat u naar de Windows- printerinstellingen gebied van het configuratiescherm . Klik met de rechtermuisknop op de te delen printer . Selecteer " delen " en geef de printer een netwerknaam . U kunt dan bladeren naar de printer van uw laptop of de printerdriver handmatig configureren om toegang te krijgen tot de gedeelde printer is aangesloten op de tweede computer .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Token Ring Network 
·Wat Is Diameter protocol ? 
·Toepassingen voor een Wireles …
·Maatschappelijke voordelen van…
·Hoe je Virtual Connections Maa…
·Formule voor Netwerkbandbreedt…
·Wat is het belang van fysieke …
·Network Audit Process 
·Netwerk Baselining Goals 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik mijn draadloze router instell…
·Hoe maak je een zwarte lijst voor Shorew…
·DNS Zone Types 
·BIOS Upgrades voor de Dell Conexant D480…
·Hoe aan te melden bij een computer in ee…
·Hoe een IP-adres blokkeren in ISA 
·Hoe Exchange Wachtrijen controleren 
·Wat is een Ethernet -adapter ? 
·Cisco 1841 Router Issues 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com