Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Cisco 1841 Router Issues
Cisco 1841 Integrated Services router biedt berekenen van apparaten met bekabelde verbindingen naar DSL internetverbindingen en kan zelfs communiceren met andere routers om draadloze internet connectiviteit . Zoals een modem , de 1841 processen en gegevens overgedragen aan de aangesloten apparaten . Als u technische problemen ondervindt bij het gebruik van de 1841 , proberen ze op te lossen met behulp van een paar tips en methoden voor probleemoplossing . Drivers

Sommige Cisco 1841 -router gebruikers
hebben ervaren problemen met het krijgen van het apparaat aan te sluiten op het internet omdat het ontbreken van benodigde software programma's , bekend als chauffeurs . Bestuurders in staat stellen de router om te communiceren met de computer . U kunt bepalen of de noodzakelijke stuurprogramma's zijn op de computer door het uitvoeren van een systeem - breed zoeken met de router 1841 aanwijzing . Als de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd , moet u mogelijk om ze te actualiseren om ze weer goed werkt . Controleer de website van de fabrikant voor bijgewerkte versies van de drivers . Als de stuurprogramma's zijn niet op de computer , installeer ze vanaf de installatie- cd die de router begeleidt .
Bedrading

Als uw Cisco 1841 -router werkt niet wanneer u probeert om verbinding met het internet , kunt u last hebben van een probleem dat bekabelde verbindingen van het apparaat gaat . Er kan een losse verbinding tussen de draden en kabels die nodig zijn om effectieve banden tussen de router en de aangesloten apparaten te stellen , vooral als u onlangs verhuisd van de router en apparaten . Controleer de bedrading en kabels die de 1841 aansluiten op de gekoppelde apparaten door zacht , maar stevig , op de connectors in havens of sleuven van de apparaten ' .
Networking

Omdat de Cisco 1841 meerdere computers met internetverbindingen tegelijkertijd kunnen bieden , hebben sommige gebruikers problemen die de aangesloten apparaten ' Internet protocol adressen betrekken gemeld . Als een aangesloten computer niet naar rechts gestuurd IP adres, de router niet in staat zijn om de inrichting te voorzien van toegang tot het internet . Controleer de IP- instellingen van de computer via het netwerk selecteren in het menu Start . Identificeren en verbinden met de Cisco 1841 via de gebruikersinterface venster dat verschijnt wanneer u dubbelklikt op het pictogram van het apparaat . U zult in staat zijn om een link naar de router uit het venster sluit of oprichten .
Voorwaarden

Af uw Cisco 1841 router kan tegenkomen omstandigheden die maken het lijkt als als het apparaat niet goed werkt , zoals overmatig netwerkverkeer . In dergelijke gevallen de problemen die u ondervindt aan de controle van het apparaat . Hoge verkeersintensiteit kan traag downloaden en uploaden snelheden veroorzaken . Meerdere links naar het web kunnen ook leiden tot langzame data transfer snelheden .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·De aard van de Server Vendors 
·Een Fouttolerante Optical Netw…
·Hoe kom ik erachter mijn PC 's…
·Hoe maak ik verbinding tussen …
·How to Get Bluetooth Werken aa…
·Factoren die van invloed Inter…
·Hoe een computer te verbinden …
·In SAP Basis , Wat is de Autor…
·Hoe maak je een Punch gebruike…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Vlan Stretch tussen twee…
·Hoe Anoniem Proxy Servers Blokkeer op de…
·Wat is VoIP Softswitch ? 
·Hoe te verbinden twee computers via een …
·Negatieven van Fiber Optic Switches 
·Step - by - Step : RV042 Setup Met Cable…
·Hoe te gebruiken NTP 
·Hoe te WNR3500 wachtwoord wijzigen 
·Hoe maak je een draadloze verbinding uit…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com