Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is een mixed-mode netwerk?
Een mixed-mode netwerk is een bekabeld of draadloos lokaal netwerk of LAN , ingesteld om te werken met meerdere versies van het Microsoft Windows-besturingssysteem . In de meeste gevallen , mixed mode netwerken dienen computers met verouderde versies van Windows , zoals Windows 95 en 98 , tegelijk met Windows 2000 en hoger . De meeste moderne netwerken moeten worden opgezet in de native modus , aangezien vanaf 2011 , weinig mensen gebruik maken van deze oudere besturingssystemen . Besturingssystemen

Slechts een paar besturingssystemen vereisen dat u uw netwerk opgezet in mixed mode . Deze omvatten Windows 95 , Windows 98 en Windows ME . Windows 2000 , XP en 2003 al goed werk in de native modus . Zowel Windows Vista en Windows 7 standaard native modus , hoewel ze kunnen communiceren via mixed mode netwerken indien nodig .
Inheemse Mode

modus Native netwerken
gebruiken recentere netwerken en bieden functies die niet werken met oudere cliënten . Microsoft raadt het gebruik van de native modus voor LAN's en voor interne zakelijke servers , omdat het zorgt voor een betere beveiliging via industriestandaard PKI certificaten en SSL-verificatie . Uw netwerk moet ook in de native modus als u wilt werkstations te beheren via het internet . Mixed mode werkt alleen via intranetten , of groepen van private netwerken .
Mixed Mode

Je hebt een mixed mode netwerk als u een groot aantal oudere werkstations of personal computers . Deze computers gebruiken NetBIOS of overwinningen op andere machines te vinden op het lokale netwerk , en kan niet DNS gebruiken als later brengt Windows . Deze modus maakt het mogelijk alle computers te communiceren over het netwerk , maar voorkomt dat communicatie via het internet , zoals het gebruik van een laptop op afstand in te loggen . Mixed mode gebruikt ook eigen beveiligingscertificaten en authenticatie , die zijn iets minder veilig dan de gestandaardiseerde veiligheid in de native modus .
Obsolescence

Microsoft
niet langer ondersteunt een van de versies van Windows die mixed mode netwerk nodig heeft , en gebruikers moeten telkens upgraden naar ondersteunde versies mogelijk . Mixed mode is een erfenis netwerk authenticatie- modus die lagere veiligheid en gereduceerde hulpprogramma biedt in vergelijking met de native modus . Vermijd het instellen van uw netwerk op in deze modus als dat mogelijk is .
Wireless Mixed Mode

Sommige netwerkhardware biedt ook mixed mode en native modus instellingen , die geen verband houden met zijn uw besturingssysteem . Mixed mode routers en andere hardware zijn in staat om met meerdere standaarden voor het draadloze netwerkprotocol , waaronder Wireless B , G en N. Dit soort router wordt het best gebruikt wanneer u nodig hebt om te communiceren met netwerkapparaten van verschillende leeftijd .
< br >

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe werkt Amazon Video on Dema…
·Hoe te 10Gb opslaan van bestan…
·Maak je eigen Ringtones en dez…
·Hoe te Hulu gebruiken op de PS…
·Hoe gebruik ik een Bluetooth ?…
·Thin Client Strategie 
·Hoe een Apache Server Start 
·Wat Is Microsoft Sync Framewor…
·Hoe je Command Berichten verst…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe je netwerk Windows XP Home en XP Pro…
·Wat is Web Neutraliteit ? 
·Hoe je VoIP Quality Verhoog 
·Hoe het opzetten van een Belkin Network …
·SCP vs FTP Speed ​​
·Hoe het opzetten van een tweede computer…
·Hoe te Ethernet Hubs verbinding 
·Hoe kan ik een computer toe aan een draa…
·Wat is VoIP DRG ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com