Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is Web Neutraliteit ?
Het basisprincipe van Web neutraliteit , of het netwerk neutraliteit , is dat internet service providers leveren eenheden , of pakketten , van gegevens van de ene plaats naar de andere , zonder discriminatie. Met andere woorden , internet service providers bieden dezelfde data transfer rate , of bandbreedte , voor alle gegevens , ongeacht de herkomst, de bestemming of de inhoud . Politiek debat

In de begindagen van het web neutraliteit debat in de Verenigde Staten , de Democratische Partij was in het algemeen voorstander van Web neutraliteit regelgeving , terwijl de Republikeinse Partij was over het algemeen tegen. De Democratische Partij stelde dat regelgeving noodzakelijk is om netwerkexploitanten , zoals kabelmaatschappijen , die verkopen breedband internetdiensten , voorkomen van discriminatie ten gunste van hun eigen producten was . De Republikeinse Partij , aan de andere kant , betoogde dat Web neutraliteit regelgeving geïntroduceerd bureaucratie en remt de innovatie voor breedband bedrijven en content providers gelijk. Echter , meer recentelijk , afwijkende stemmen zijn ontstaan ​​in beide kampen en Web neutraliteit wetgeving is in een staat van flux .
Prioritization

Traditionele toepassingen van de Internet Business , zoals surfen op het web en e-mail , zijn minder afhankelijk van de kwaliteit van de internetverbinding dan de nieuwste streaming video , online gaming en spraakdiensten . De nieuwste diensten vereisen ononderbroken stromen van gegevens en , als de vraag naar deze diensten is toegenomen , hebben internet service providers begonnen met het netwerkverkeer dienovereenkomstig prioriteiten .
Multi - tiered Internet
< br >

aan de ene kant kan prioritering van netwerkverkeer profiteren internetgebruikers door ervoor te zorgen dat ze blijven om een snelle , hoge kwaliteit service te ontvangen . Aan de andere , kan de mogelijkheid om netwerkverkeer voorrang internet service providers te veel controle over de werking van het internet en de toegang ertoe . Het gevaar is dat , indien een multi - tiered Internet - waar internet service providers rekenen content providers voor verschillende service levels - ontwikkelt , kleinere, minder financieel en politiek machtige content providers in staat om hogere niveaus van dienstverlening veroorloven kunnen zijn . Het feit het internet voorzien van een gelijk speelveld konden veel succesvolle bedrijven , waaronder Google , Facebook en Twitter , om te bloeien .
Marktwerking

huidige wetgeving
dicteert dat internet service aanbieders kan rekenen voor een grotere internetgebruik , maar ze moeten Web neutraliteit te handhaven ten aanzien van wie internetdiensten worden geleverd . Met andere woorden , kan Internet service providers een multi - tiered Internet niet creëren met de " snelle" en " langzame " lanes . Inderdaad , marktwerking werken ook aan het behoud van Web neutraliteit . In een concurrerende markt , als een internet service provider probeert om de toegang tot bepaalde content te voorkomen , of rekent onredelijke kosten om dit te doen , klanten gewoon verhuizen naar een andere provider . Als ze dat doen , het marktaandeel en de winst van de aanbieder vallen tot hij herziet haar beleid of gaat uit van het bedrijfsleven .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Cookies verwijderen & W…
·Hoe te IIS 6 websites met behu…
·USB Vs . Serial Modems 
·Hoe reverse DNS lookup in Wind…
·Hoe maak je een nieuwe OWA SSL…
·Hoe te Suddenlink activeren 
·Voordelen en nadelen van elekt…
·Zal mijn laptop werk met mijn …
·Hoe te bespoedigen NetZero 3G …
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Hoe te 128Bit Web Encryption configurere…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
  Netwerken Articles
·Hoe te statisch IP-adres Reset 
·Hoe maak ik een Autonomous System Number…
·Hoe te bekijken Firefox Input Geschieden…
·Hoe maak je een Business Case voor een V…
·Hoe bekijkt een Network Drive 
·Hoe vindt mijn modemkaart 
·Hoe te Draadloos en Windows XP Professio…
·Hoe kan ik een RJ45 Zorg 
·Hoe je NAT Fix Met Westell 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com