Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Voordelen en nadelen van elektronische communicatie
Elektronische communicatie is snel , kosteneffectief en handig, maar deze attributen bevatten inherente nadelen . De technologie die mensen in staat stelt om in contact te blijven ten alle tijden kan ook privacy te schenden en snijd ze in waardevolle ontspanning tijd . Mobiliteit

Apparaten
zoals mobiele telefoons met mobiele communicatietechnologie en draagbare laptops mensen in staat stellen in contact te blijven met vrienden en collega's te allen tijde. Deze kunt u werken en online te gaan op openbare plaatsen , zoals treinen en in cafes , en heeft het mogelijk mensen om te voorkomen dat lange afstanden moeten afleggen om thuis te werken . Het stimuleert ook de productiviteit . Zo zou iemand die moet voldoen een professionele deadline kostbare tijd besparen door te werken op een laptop op de trein of bus naar het werk .
Snelheid en het gemak

elektronische communicatie is handig en meestal onmiddellijk. Het ontslaat met de noodzaak om e-mail of fax documenten die veilig kan worden gebackupt online of op draagbare elektronische apparaten te beschermen tegen verlies of diefstal . Deze attributen faciliteren van onderzoek en onderwijs . Iemand met een gecompliceerde gezondheidsprobleem kunnen waardevolle informatie halen uit een gezaghebbende medische website . Universiteiten kunnen tijd en geld besparen door het plaatsen van studiematerialen op de campus websites.
Beveiligingsupdate voor

elektronische communicatie
laat mensen kwetsbaar voor cyberaanvallen tegen online criminelen en kan opleveren een fysieke bedreiging , met name voor kinderen , zoals online chatrooms roofdieren die zich voordoen als leeftijdsgenoten te vertrouwen en persoonlijke informatie in te winnen kunnen aantrekken . Ook potentieel bloot kinderen om pornografische afbeeldingen . Een firewall installeren en het houden van beveiligingssoftware up -to-date helpt beschermen tegen virussen en hackers . Ouders kunnen kinderen
Distraction

afleiding en onderbrekingen worden veroorzaakt door elektronische communicatie compromis quality time
beschermen door het installeren van software die blokkeert seksuele inhoud en door het gebruik van veilige zoekmachines . En kan zelfs schade aan uw intelligentiequotiënt of IQ , volgens een studie door Dr Glenn Wilson , een psychiater aan het King 's College London University , 2005 , dat in opdracht van Hewlett - Packard . Dr Wilson vond dat het IQ van mensen die continu bewaakt hun e-mail bij het werken gedoopt met 10 punten in de loop van de werkdag , het equivalent van het verliezen van een nachtrust . Mensen voelen zich vaak gedwongen om e-mail en SMS-berichten te controleren , zelfs wanneer ze niet werken en zijn kwetsbaar voor onderbrekingen van werkgevers en collega's buiten de kantooruren .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik een laptop gebruike…
·Hoe maak je een webpagina 's R…
·Hoe Free Public Proxy Services…
·Hoe maak je verbinding Dish Ne…
·Hoe je je IP Addrress Verander…
·Hoe kan ik Google Toolbar Toev…
·Hoe kan ik zoeken voor de Prij…
·Hoe maak je een SSID bijwerken…
·Hoe de uTorrent bandbreedte Ve…
  Related Articles
Hoe maak je een modem en een draadloze r…
Hoe maak je een High Speed ​​Modem , Fil…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe om zoekwoorden en websites blokkeren…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
Hoe maak je een DSL- modem en twee route…
Netgear Wireless - N Router WNR2000 en W…
Hoe u uw gebruikersnaam en wachtwoord re…
Hoe Hook Up en koppelen een systeem met …
  Netwerken Articles
·Hoe Exchange System Manager opnieuw inst…
·Road Runner Router Eisen 
·Hoe te eMule aan de slag met een Netgear…
·Netwerk Internet Geschiedenis 
·Hoe maak je een Range Ping 
·Hoe kan ik een nieuwe Dell -modem instal…
·Verbinding maken met toegewezen station …
·Hoe te EXE afstand Ren voor VBS 
·Het verschil tussen OLAP Tools & OLTP Ge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com