Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je verbinding Dish Network te Breedband
Het aansluiten van uw Dish Network ontvanger aan op een breedband internetverbinding biedt toegang tot een breder scala aan functies . Deze functies zijn beschikbaar via de aansluiting op Netwerk Online Dish . Dish Network Online geeft u meer bekijken keuzes , zoals je kunt ze downloaden en bekijken van films van deze website door gebruik te maken Mijn Rentals . Met deze functies kunt u toegang krijgen tot films op titel, genre of acteur naam . Met Download List op Dish Network Online , schema downloads van uw favoriete films op het moment dat u wenst te bekijken . Wat je
router en /of de hub via Ethernet
aangesloten op het thuisnetwerk Need draadloos breedband internet verbinding
vrije Ethernet-poort Foto: Twee ethernet -kabels
Ethernet switch
Show meer instructies
Installatie Voorbereiding
1

Controleer uw internetverbinding . Uw router moet worden aangesloten op een bekabeld breedband internetverbinding . Kopen van 2

Selecteer de locatie voor uw Ethernet- switch . Als u wilt een PlayStation of X - BOX ook verbinding maken met het internet , plaats uw ethernet switch dicht bij uw TV . Als je niet spelen van video games online , plaatst u de ethernet switch dicht bij de router .

Maatregel 3 uw ethernet -kabels . Je hebt twee ethernet kabels voor deze installatie . Een tot de ethernet switch aansluiten op de router en een om de ethernet switch aansluiten op de schotel netwerk receiver . Meet de afstand van switch naar router en van de schotel netwerk receiver op de schakelaar .
4

Sluit uw Ethernet- switch aan op uw router . Niet loskoppelen van de kabels uit havens zoals LAN , breedband , WAN of internet . Gebruik uw beschikbare Ethernet-poort . Als u andere aansluitingen aangesloten op uw router gewoon ze aansluiten op de Ethernet- switch . Sluit een uiteinde van de Ethernet-kabel in overeenstemming met uw meting uit schakelaar op de router in de router . Sluit het andere uiteinde van deze kabel in de Ethernet switch . Installatie-instructies volledige fabrikant voor de ethernet switch .
5

Zorg ervoor dat alle aansluitingen op uw router zijn actief en correct uitvoeren . Bijvoorbeeld , als u meerdere computers op de router aangesloten zodat ze kunnen nog steeds verbinding maken met het internet .
Installatie

Steek 6 ene uiteinde van de Ethernet-kabel in overeenstemming met de meting van de schakelaar naar Netwerk ontvanger schotel in een ethernet- poort op uw switch . Steek het andere uiteinde van deze ethernet kabel in de Ethernet- poort op de achterkant van uw schotel netwerk receiver .
7

Controleer of de lampjes op de Ethernet-poort van de schotel netwerk receiver op . Groen geeft actieve en geel geeft aan data -ontvangst.
8

Selecteer " Menu " op uw Dish Network afstandsbediening . Kies ' System Setup . "Selecteer " Installatie . " Select" Breedband Setup . " Selecteer" Netwerk instellen . " Een IP-adres wordt zichtbaar op je scherm worden ( bv. 111.111.111 ) . Als je alleen zien meerdere nullen in plaats van een groep van getallen , selecteert u "Reset Connection . " Wacht op setup om uw verbinding te resetten , zoals gevraagd door de Aandacht bericht .
9

Zorgen " Connection Status " , gelegen aan de onderkant van je scherm leest " Connection Online . " Als Connection Status leest " Connection Online " select

Test 10 van de schotel netwerk receiver verbinding "Klaar . " . Selecteer " Menu" op de Dish Network afstandsbediening . Kies ' System Setup . "Choose " Diagnose . " Kies " Verbinding "op de rechterkant van het scherm Diagnostics . " Broadband Connection OK " wordt weergegeven op uw TV-scherm .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe het verhogen Download & Up…
·Is er een verschil tussen 12 e…
·Hoe krijg ik toegang op afstan…
·Hoe maak je een cPanel PCI Com…
·Welke protocol is ontworpen vo…
·DSL Vs . Kabel Vs . Satelliet …
·Hoe maak je een PPPoE adres te…
·Hoe kan ik een SSL Certificaat…
·Hoe te activeren IIS 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Business op Facebook Vin…
·Hoe te SSI met Apache2 
·2wire Verizon DSL Installatie 
·Hoe maak ik een iMac IP- adres te vinden…
·Hoe te wijzigen Upload Packet Size 
·Hoe om te achterhalen of een website dow…
·Hoe een Airtel DSL -modem verbinding 
·Mocht U stelt uw router op een ander kan…
·Hoe kan ik een Sony Bravia gebruiken als…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com