Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
DSL Vs . Kabel Vs . Satelliet Internet
Winkelen voor internet service kan een frustrerende ervaring zijn . In het algemeen , zijn uw keuzes beperkt tot een paar grote aanbieders , en vaak je misschien slechts een DSL -of een kabel bedrijf als een optie . Satellite is een optie die voor vele abonnees , maar zijn eigen nadelen meebrengt. Het kiezen van de beste internet provider voor uw behoeften kunt u voorkomen dat vast in een contract met een slechte snelheden of onvoldoende service. DSL

DSL
, of Digital Subscriber Line-dienst , is een internetverbinding die door uw telefoonmaatschappij of een reseller . De aard van de DSL-service zijn talrijk , maar de meest voorkomende tier -zakelijke klanten is Asymmetric DSL of ADSL . ADSL biedt hoge download snelheden , maar beperkt aanzienlijk upstream bandbreedte . De beschikbare snelheid via ADSL is sterk afhankelijk van hoe ver je huis is van de dichtstbijzijnde telefoon bedrijf faciliteit , maar snelheden van 6 megabit per seconde worden steeds gemeengoed . Lijnen hogere bandbreedte beschikbaar , maar zeldzaam in vele delen van het land .
Kabel

kabel internet service , zoals de naam al doet vermoeden , is een verbinding die door uw kabel televisiebedrijf . Kabel biedt de mogelijkheid voor hogere snelheden dan ADSL , tot 30 megabits per seconde in sommige gebieden , maar maximale snelheden zijn sterk afhankelijk van het netwerkverkeer . Als je veel kabel internet abonnees in uw buurt , kan dit uw bandbreedte beïnvloeden tijdens piekuren , zoals abonnees maken deel uit van een lokaal netwerk in plaats van te vertrouwen op een speciale lijn naar het centrale kantoor .

Satellite

Het grote voordeel van satelliet- internet service is dat het een verbinding kan bieden , zelfs voor degenen die ver weg wonen van grote stedelijke gebieden , waar de kabel- en DSL-lijnen mogelijk niet beschikbaar zijn . Satellietverbindingen meestal snel , maar ze kunnen af latency problemen als gevolg van de tijd die signalen reizen lijden . Slecht weer kan satellietcommunicatie verstoren , en ze kunnen zeer duur zijn in vergelijking met kabel-of DSL-verbindingen , vooral als u uw eigen hardware aan te schaffen .
Bottom Line

Uw beste inzet voor high speed internet zal hoogstwaarschijnlijk DSL of kabel , maar welke het beste is hangt af van de diensten die in uw regio. Vergelijk lokale aanbieders om te zien welke snelheden beschikbaar zijn , en het belangrijkste , of de ondernemingen op te leggen gebruik caps . De extra snelheid van de kabel is misschien niet de moeite waard als het bedrijf aan strenge beperkingen onderworpen hoeveel u de verbinding kunt gebruiken . Indien noch kabel noch DSL is beschikbaar in uw regio , kunt u overwegen een one -way satelliet provider . Deze systemen maken gebruik van de schotel voor het ontvangen van gegevens , terwijl de computer stuurt alle uitgaande verzoeken via een modem aangesloten op uw telefoonlijn om uw bandbreedtegebruik en lagere kosten te verlagen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een Proxy Port Zoe…
·Hoe uw DirecTV DVR netwerk voo…
·Hoe te testen My Line voor Bre…
·Hoe maak je verbinding met het…
·Hoe maak je een ccent Word 
·Hoe te verwijderen van een e-m…
·Het upgraden van Adobe Creativ…
·De voordelen van Active X Cont…
·Hoe maak je een Exchange Mailb…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe je DSL gebruiken Met een draadloze l…
Hoe maak je een draadloze router install…
Hoe je draadloze routers verbinding met …
Hoe maak je een WiFi -router met Verizon…
Hoe je WEP verwijderen van een Westell D…
Wireless Cable Modem Informatie 
Stap-voor- stap instructies voor het ins…
  Netwerken Articles
·Hoe het verhogen van Dial Up Speed ​​Met…
·Hoe maak je verbinding een pc te Tandber…
·Hoe maak je een D - Link Configure Wirel…
·Hoe Fix Verizon Wireless Broadband 
·Hoe te Adware Mirar programma te verwijd…
·Hoe te Zet een netwerkverbinding op een …
·Hoe het opzetten van een draadloos netwe…
·Hoe maak je een Ventrilo Server 2.1.4 Cr…
·Hoe Set Up Remote Access voor Windows 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com