Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Stap-voor- stap instructies voor het instellen van een draadloze router met een DSL -modem
Als u een DSL-internetverbinding en willen het opzetten van een draadloos netwerk met een router , de verbinding proces kan intimiderend zijn , vooral als u ' ve nooit eerder gedaan . Echter , met een beetje geduld en een paar minuten tijd , het toevoegen van een router is een vrij eenvoudige aansluiting . Getting Voorbereid

Begin met ervoor te zorgen dat u alle eenheden en verbindingen die u nodig hebt . U hebt een DSL-modem , draadloze router , elektrische adapters voor beide, en een voeding om ze aan te sluiten op . Je moet ook een DSL telefoonkabel en ten minste een Ethernet-kabel , plus een extra Ethernet-kabel voor elke computer die u wilt aansluiten via Ethernet . De meeste routers kunt u maximaal vier apparaten via Ethernet . Computers die u van plan bent om draadloos verbinding geen Ethernet- kabel nodig , maar ze zullen elk een draadloze kaart geïnstalleerd.
Controle van uw DSL-verbinding

Zorg ervoor dat uw DSL werkt , als je dat nog niet hebt gedaan . Om dit te doen , sluit u de modem naar de telefoonaansluiting met behulp van de DSL- kabel , en sluit u de Ethernet -kabel aan op de achterkant van een computer . Installeer alle software die u gegeven door uw Internet Service Provider ( ISP ) , en volg de stappen die zij geven je om de verbinding te activeren . Wanneer u verbinding kunt maken met het internet en trek je webpagina's , wordt de verbinding goed werkt .
Toevoegen van uw draadloze router om DSL

Schakel de ADSL modem , waarbij het is aangesloten op de telefoonaansluiting . Koppel de Ethernet-kabel uit de computer en sluit het aan op de juiste aansluiting op je router ( meestal het label " Internet " ) . Verbind uw computer rechtstreeks op de router met behulp van een andere Ethernet -kabel , aangesloten op een van de genummerde uitgangen in de router . Steek de stekker in de router en zet hem aan , ook om te zetten op uw DSL-modem , en wacht enkele ogenblikken . De meeste modems hebben indicatielampjes voor DSL en Ethernet . Wanneer beide branden , de verbinding is voltooid . Uw computer moet een internetverbinding hetzelfde als voorheen registreren .
Uw router en draadloze verbindingen

configureren om uw router te configureren , opent u een browservenster en typ in de router IP -adres aan u verstrekt door de fabrikant . Vanaf hier , moet u in staat om uw netwerk te noemen en het opzetten van een beveiligde sleutel . Zodra dit is voltooid , kunt u beginnen met draadloos verbindt met andere computers . Om een ​​computer te verbinden met het draadloze netwerk , activeert draadloze adapter van de computer , wacht tot uw netwerk , en het type te detecteren in de pas code als daarom wordt gevraagd . Herhaal deze procedure voor elke computer die u draadloos verbindt . U kunt ook in staat stellen delen van bestanden tussen individuele computers op het netwerk . Als u dit doet , zorg ervoor dat alle firewalls op uw computers zijn ingesteld om het verkeer binnen uw netwerk.
Als het niet gaat zoals gepland

Zoals met alles waarbij de configuratie van computers , is er een kans dat de verbinding niet werkt de eerste keer . Dit kan zijn voor een verscheidenheid van redenen en is waarschijnlijk eenvoudig op te lossen , maar als u geen computer - savvy , zult u waarschijnlijk iemand om je te helpen het probleem op te lossen nodig . Raadpleeg de handleiding van uw router , bel de technische ondersteuning nummer die bij de router of neem contact op met uw internetprovider voor meer informatie .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe om websites te blokkeren o…
·Hoe kan ik een Netgear Booster…
·Wat is ' SSID ' in Wireless? 
·Waarom heb ik een USB-aansluit…
·Hoe kan ik configureren van ee…
·Hoe de Wireless internet Unloc…
·How to Set Up een WRT610N met …
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe maak je een 2Wire Resident…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een HP printer netwerk 
·Tips voor het verbeteren Verbindingssnel…
·Hoe je IP-adressen Begrijp 
·Hoe te Friendly Poortnamen configureren …
·Hoe u uw UPnP Beschikbaar 
·Wat is Video Conferencing Software ? 
·Hoe het opzetten van een D - Link DIR - …
·Hoe beelden toevoegen aan een SharePoint…
·Hoe maak je een host IP Zoek 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com