Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Wat is ' SSID ' in Wireless?
Om verbinding te maken met andere draadloze apparaten , draadloze apparaten , zoals laptops en smartphones , moet verbinding maken met een netwerk . Netwerken maken gebruik van diensten set identifiers om zich te identificeren en onderscheiden zich van andere draadloze netwerken . Elk apparaat dat in staat is het creëren van een Wi - Fi-netwerk kan een eigen SSID toewijzen aan dat netwerk . Definitie

U kunt denken aan een SSID als de naam van een netwerk . De meeste netwerken zenden hun SSID , zodat u om te bladeren door de namen van lokale netwerken en selecteer vervolgens een verbinding te maken . SSID's zijn samengesteld uit letters, cijfers en spaties . Veel draadloze routers automatisch hun SSID's op de naam van het bedrijf dat ze vervaardigd . Router kunnen beheerders de SSID veranderen door configuratie-interface van de router .
Broadcasting

Om te verbinden met een draadloos netwerk , moet een apparaat SSID 's dat netwerk kennen . De meeste routers zijn ingesteld om hun SSID uit te zenden . Dit stelt computers in de buurt te vinden en te verbinden met nabijgelegen netwerken . Routers die zenden hun SSID vormen een beveiligingsprobleem in dat iedereen binnen het bereik van de router kan detecteren en mogelijk verbinding met het netwerk . Netwerken die hun SSID uitzenden dient draadloze encryptie zoals WEP of WPA te voorkomen dat onbevoegde gebruikers verbinding met het netwerk . Veel routers hebben een instelling die wordt uitgeschakeld SSID broadcasting . Om verbinding met een netwerk dat zijn SSID niet uitzendt , moet u de SSID handmatig in te voeren in uw apparaat . Dit vereist dat u de SSID van een netwerk weten voordat u probeert verbinding te
Soorten

Er zijn twee soorten SSID : . ESSID , of uitgebreid dienst stellen identificatie en BSSID , of basisdienst set identificatie. ESSIDs worden gebruikt voor infrastructurele netwerken . Infrastructurele netwerken maken gebruik van een centraal toegangspunt , zoals een router , die bewaakt en controleert het netwerkverkeer aan elk van de apparaten die verbinding maken met het. Ad - hoc -netwerken gebruiken BSSID's . Ad - hoc -netwerken zijn netwerken samengesteld uit vele apparaten die rechtstreeks met elkaar te verbinden in plaats van het aansluiten via een centraal toegangspunt .
Selecteren van een SSID

Wanneer u een selecteert SSID uit te nodigen, bent u de computer in dat netwerk. Als lid van een netwerk , kunnen andere apparaten in het netwerk toegang tot de bestanden van uw computer te hebben. Om deze reden , moet je alleen deelnemen veilige netwerken . Als je lid publieke netwerken , zorgen ervoor dat uw besturingssysteem is ingesteld om uw bestanden en apparaten te beschermen tegen andere netwerkgebruikers . Windows 7 kunt u een netwerk te definiëren als openbare of particuliere elke keer dat u verbinding met een nieuw netwerk .
Free Public WiFi

sommige computers kan onbedoeld zenden hun eigen SSID , het label ' Free Public WiFi . " Deze netwerken zijn veroorzaakt door een bug in sommige versies van Windows XP die veroorzaakt computers blijven uitzenden van de naam van de laatste computer die aangesloten . Vermijd het aansluiten op netwerken met de SSID " Free Public WiFi " tenzij je weet de bron . Eigenlijk gratis openbare internettoegang is beschikbaar in vele plaatsen , maar het maakt meestal gebruik van een SSID in verband met de instelling die de Wi - Fi- toegang .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Waarom is de Wireless Light Ne…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe je draadloze adapter Signa…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe kan ik een Pin Into My Net…
·Hoe maak je een poort op een N…
·Hoe Security Toevoegen aan dra…
·Hoe kan ik een Netgear Wireles…
·Hoe kan ik de beveiliging op d…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een client voor Microsoft-ne…
·Hoe je het vergeten op de Netgear router…
·Hoe kan ik een Linksys Connection Proble…
·Hoe kan ik subnetten toe in SonicWALL 20…
·Hoe de VoIP QoS 
·Hoe kan ik een PS3 Wireless Set UPnP 
·Hoe het opzetten van een Linksys E2000 5…
·Hoe maak je een draadloze router configu…
·Specificaties voor een ESS gegevens Fax …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com