Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe kan ik een Netgear Wireless Router Problemen
Een Netgear draadloze router hecht meerdere apparaten aan uw internetverbinding , hetzij door ethernet kabel of draadloos . Als u geen verbinding met het internet , kan het probleem overal langs de keten van apparaten en technologieën die uw computer verbinding met het internet . Weten hoe u uw Netgear of andere draadloze router oplossen is een essentieel onderdeel van het bepalen waar het probleem is en vaststelling van het. Instructies
1

Klik je op "Start" en kies " Uitvoeren . " Typ " cmd " in het tekstvak ( zonder aanhalingstekens ) en klik op "OK . " Een opdrachtprompt wordt geopend . Typ het volgende : ipconfig /all . Druk je op " Enter " . Een lijst met nummers en andere netwerk informatie wordt weergegeven . Kopen van 2

Vind uw netwerkadapter in deze lijst van headers . Als u uw computer draadloos te gebruiken op veel verschillende plaatsen , moet u door middel van een heleboel verschillende opties te scrollen om uw adapter te vinden . Als u verbinding maakt met het internet via een kabel , op zoek naar een header die begint met " Ethernet-adapter LAN-verbinding . " Als u een draadloze verbinding , op zoek naar een header die begint met " Ethernet-adapter Draadloze verbinding . " U zult meestal alleen te zien een IP-adres onder een kop in de ene categorie weergegeven .

Record 3 je IP-adres en de standaardgateway op een stuk papier of in een tekstbestand . Als uw IP -adres 0.0.0.0 is of begint met 169.254 , koppelt u uw Netgear router uit het stopcontact . Haal de stekker van uw kabel-of DSL-modem ook. Zorg ervoor dat beide apparaten loskoppelen ; ze uit te schakelen met een schakelaar mag niet hetzelfde effect hebben . Wacht 20 seconden voordat u de modem weer aan. Wacht tot de lampjes op de modem aan het licht . Sluit uw Netgear draadloze router weer . Wacht twee minuten . Gebruik " ipconfig /all " weer . Je moet een ander IP-adres nu hebben .
4

Ping uw standaard gateway . Bij de opdrachtprompt , typ " ping 192.168.1.1 " ( waarbij je je standaard gateway-adres van 192.168.1.1 ) . Je moet vier reacties , die allemaal zullen beginnen met ofwel 'Antwoord van' of ontvangen 'Time-out . " Als je ontvangt 'Time-out , " trek uw Netgear draadloze router uit het stopcontact gedurende 20 seconden , en sluit deze opnieuw in . Wacht twee minuten voordat u "ping " weer . Als je ontvangt 'Antwoord van' reacties , controleer dan of uw internetverbinding weer werkt .
5

Open een webbrowser . In de adresbalk , typ " http://192.168.1.1 " ( waarbij je je standaard gateway-adres van 192.168.1.1 ) . Druk op " Enter ". Als je hebt beveiligd met een wachtwoord van uw router Netgear , wordt u gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord . De standaard gebruikersnaam voor een Netgear router is " admin ". Wanneer u met succes de gebruikersnaam en het wachtwoord hebt ingevoerd , zal uw webbrowser u de configuratiepagina te tonen voor uw Netgear draadloze router.If uw webbrowser laadt nooit een webpagina of vraagt ​​om een gebruikersnaam en wachtwoord , je bent niet communiceren met uw Netgear router . Dubbele controle van het adres dat u hebt getypt in uw adresbalk . Als je het goed hebt getypt en je verbinding is draadloos , ofwel uw draadloze kaart heeft een probleem of uw Netgear router is niet juist een draadloos signaal versturen . Zorg ervoor dat uw draadloze kaart is ingeschakeld ( via Windows ' ingebouwde Netwerkverbindingen applet of de software van derden die bij uw draadloze netwerkkaart kwam ) . Zorg ervoor dat uw verbinding instellingen ( SSID , het beveiligingstype en de sleutel of het wachtwoord ) juist zijn voor uw netwerk . Kijk naar de lampjes op uw Netgear draadloze router . Het draadloze lampje moet groen zijn. Als het oranje of niet op helemaal niet, is je router niet een draadloos signaal sturen .
6

Zorg ervoor dat alle instellingen op uw Netgear configuratiepagina correct zijn. De meeste Internet- providers maken gebruik van een dynamisch IP-adres en de DNS-server adressen . Sommige internetproviders vereisen een login , en sommige niet . Om zeker te zijn , raadpleegt u de configuratie-informatie van uw internetprovider heeft u wanneer uw internetverbinding is geïnstalleerd , of bel de technische ondersteuning nummer van uw Internet- provider .
7

Klik op " Wireless Settings " op de navigatiebalk aan de linkerkant van de pagina . Als je niet in staat waren om de configuratiepagina draadloos bereiken en moest aansluiten op uw Netgear router met een Ethernet-kabel , zorg ervoor dat deze instellingen zijn nog steeds zoals u ze gedefinieerd bij het instellen van je netwerk . Zo niet , ofwel veranderen de instellingen die bij u past , of wijzigt de configuratie van uw draadloze kaart om deze instellingen toe. Vergeet niet te klikken op de " Apply " knop als u wijzigingen aanbrengt .

Klik op " Router Status " 8 op de navigatiebalk aan de linkerkant van de pagina . Onder " Internet Port , " check je IP-adres . Als het adres begint met 169.254 , je bent niet communiceren met uw kabel- of DSL-modem . Haal de stekker van uw kabel-of DSL-modem uit het stopcontact gedurende 20 seconden en steek de stekker opnieuw in Wacht twee minuten en vernieuw deze page.If uw IP -adres begint nog met 169.254 , is er een probleem , hetzij met de kabel aansluiten van uw Netgear draadloze router op uw kabel- of DSL-modem , of met de modem zelf . Als uw IP -adres 0.0.0.0 is , is er een probleem met uw internetverbinding , en je moet technische ondersteuning van uw internet provider te bellen .

Record 9 al uw configuratiegegevens voordat u probeert uw Netgear draadloze resetten router naar de fabrieksinstellingen . Resetten kan uw probleem oplossen , maar het zal wegvagen al uw configuratie- informatie , en je zal opnieuw moeten configureren van uw router Netgear vanaf nul daarna . Voor de meeste Netgear routers te resetten , gebruikt u de punt van een pen of een opengevouwen paperclip om houdt u de reset-knop aan de achterzijde van de router totdat het testlampje knippert . Laat de knop los en wacht twee of drie minuten . Maak verbinding met de configuratie van de router in een webbrowser . Log in met de standaard gebruikersnaam en wachtwoord , en configureren van uw router. Je kan hebben om verbinding te maken met de router met een Ethernet-kabel om deze initiële configuratie uit te voeren .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe kan ik mijn DWL - 650 met …
·Hoe krijg ik toegang tot een C…
·Hoe een Aircard beveiligen om …
·How to Set Up Draadloos intern…
·Wireless Cable Modem Informati…
·Hoe het opzetten van een DD - …
·Manier om draadloze signaal vo…
·Linksys Router WEP vs WPA op C…
·Hoe maak je een Gigabit Router…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te installeren van een Ethernet -kab…
·Hoe maak je een Motorola Surfboard kabel…
·Hoe PowerPoint- Run in SharePoint 
·Wat doet de Cisco SCCP Command CCM doen?…
·Hoe schakel ik DHCP ? 
·Hoe Set Up Netgear als Repeater 
·Ik ben mijn wachtwoord vergeten voor Mij…
·Wat is een PCMCIA Wireless Card 
·Hoe maak je een 128Bit WEP Met een Belki…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com