Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Ik ben mijn wachtwoord vergeten voor Mijn Verizon Westell Router
Verizon Westell Internet routers vraagt ​​u om een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren voordat u kunt inloggen op de router om operationele -en beveiligingsinstellingen van uw netwerk te configureren . Als u niet meer weet het wachtwoord die u hebt geselecteerd bij het instellen van de router , het uitvoeren van een factory reset te keren naar de standaard gebruikersnaam en wachtwoord . Wachtwoordinstellingen

Het instellen van een aangepaste wachtwoord en gebruikersnaam voor de Verizon Westell router is een verstandige voorzorgsmaatregel die andere mensen kunnen afschrikken van het veranderen van de instellingen van de router . Als je eenmaal hebt ingesteld aangepaste login-gegevens , door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord overschrijven standaard login instellingen van de router . Het vergeten van het wachtwoord en de gebruikersnaam is altijd een risico , vooral als je niet nodig om de administratieve instellingen van de router toegang tot zeer frequent .
Standaardwachtwoord

De Verizon Westell router wordt geleverd met een standaard login gebruikersnaam en wachtwoord die u invoert voor de eerste instelling van de router . De standaard gebruikersnaam is " admin " en het standaardwachtwoord is " Password . " De enige manier om terug te keren naar de standaard login is een factory reset dat al uw instellingen en keert de router aan dezelfde voorwaarde verdwijnt als wanneer je voor het eerst nam uitvoeren het uit de verpakking .
Factory Reset Procedure

Om de router te resetten , zorgvuldig het apparaat zich op , zodat u gemakkelijk toegang tot het achterpaneel . U vindt de reset knop in een kleine opening aan de linkerkant van de Ethernet-poorten te vinden . De resetknop diafragma is geringd in het rood om de identificatie te vereenvoudigen . Druk en houd de resetknop 30 seconden . Mogelijk moet u een potlood , balpen of een gelijkaardig bot instrument gebruiken om de knop te drukken . Wacht tot de router aan de macht uit en weer aan . Wanneer de LED indicators lichten op het voorpaneel , de reset voltooid is en heeft u toegang tot de webpagina van het apparaat met de standaard " admin " en " Password" toegangsgegevens .
Overwegingen

de factory reset doekjes al uw instellingen en gegevens , met inbegrip van de service Set Identifier netwerknaam en de beveiligingsinstellingen van . Na het uitvoeren van de reset , moet u uw netwerk en security instellingen opnieuw configureren . Het kan nodig zijn om elk draadloos apparaat dat na het opnieuw configureren van de instellingen van de router wordt aangesloten op Wi - Fi-netwerk van de router opnieuw op te starten . Zorg ervoor dat u een onvergetelijke router login gebruikersnaam en wachtwoord

selecteren, zodat u hoeft niet naar de reset procedure fabriek te herhalen in de toekomst .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een WPA- wachtwoor…
·Hoe een IOGear GWA504 Router g…
·Hoe je je router -instellingen…
·Hoe maak je een Westell 327W M…
·Hoe het opzetten van een Time …
·Hoe te Encryptie inschakelen o…
·Instructies voor een SMC Barri…
·Hoe Hook Up een Netgear N600 
·Hoe kan ik de behuizing open m…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn TV…
  Netwerken Articles
·WP Greet Box instructies 
·Hoe maak je een Domain Controller in een…
·Hoe maak je een router SSID wijzigen 
·Hoe te lokaliseren uw NETGEAR WPA 
·Hoe maak je een Ethernet- Wire hechten a…
·Hoe maak je een Null Modem datakabel Zor…
·Wat is het verschil tussen Open & Shared…
·Hoe te delen Internet Print Servers 
·Welke onderdelen heb je nodig op te zett…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com