Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?
Of u woont in een appartementencomplex of een suburbane omgeving , veel buren betekent veel draadloze netwerken . De meeste van de tijd , veel draadloze netwerken betekent veel netwerken genaamd " linksys ", de standaard SSID van Linksys routers . Als u woont in zo'n wijk en wilt u uw Linksys router wijzigen zodat u deze kunt onderscheiden van alle anderen , maak je geen zorgen : te doen is eenvoudig . Toegang tot Instellingen

Voordat u de SSID van uw Linksys-router kunt veranderen , moet u toegang tot de instellingen van die router . Gelukkig is dit niet al te moeilijk : alles wat je nodig hebt is een computer aangesloten op de router en een web browser . Want we zullen het veranderen van de naam van uw draadloze netwerk , is het aanbevolen dat u de stekker in uw Linksys router met een ethernet -kabel voordat u dit , maar het is niet verplicht .

Zodra je contact hebt met je router , typ het IP-adres in de adresbalk van uw browser om naar de pagina met instellingen . Het standaard IP-adres van een Linksys router is " 192.168.1.1 " , dus als je hebt geen idee wat het IP-adres van uw router is , dat eerst proberen . Het invoeren van deze nummers en druk op " Enter " moet de router instellingen te laden .

Als dit niet werkt , iemand op een gegeven moment veranderde het IP- adres van uw router . Contact met iedereen die je geholpen opzetten van de router in het verleden - ze misschien een beter idee van het IP-adres van het apparaat hebben . U kunt ook op en houd de resetknop aan de achterkant van de router uit te roeien aangepaste configuraties zoals een veranderd IP-adres .
Wijzigen van de SSID

Zodra u ' re in de pagina-instellingen , het wijzigen van de SSID is eenvoudig . Klik op het tabblad " Wireless " , typ dan de SSID die u wilt uw netwerk in het veld " SSID " te hebben . Klik op ' Wijzigingen opslaan ' als je dan hebt ingevoerd noem je wilt .

Als u verbonden bent met uw Linksys via Wi - Fi , dit zal u de verbinding verbreekt . Opnieuw te verbinden , moet je je router te vinden door zijn nieuwe SSID en sluit de manier waarop je altijd hebt . Je nodig hebt om al uw computers en apparaten opnieuw , vertelt ze de nieuwe naam voor het netwerk .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe kan ik een oude MacBook Pr…
·Hoe je MAC adressen filteren o…
·Hoe kunt u uw Swamp Cooler Sme…
·Hoe maak je Boost een Wi - Fi …
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe zou u weten of uw Wi - Fi …
·Hoe het opzetten van een WiFi-…
·Hoe het opzetten van draadloze…
·Hoe kan ik een Netgear Booster…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Route Dial -Up een laptop 
·Hoe uw website verplaatsen naar een nieu…
·Computer Surveillance Technieken 
·Hoe te versturen SMS Over VoIP 
·Hoe maak je verbinding een Dell laptop n…
·CPMI Protocollen 
·Hoe kan ik Windows 98SE Krijg een draadl…
·Hoe maak je een interne VLAN wissen op e…
·Cable Modem USB vs Ethernet 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com