Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Computer Surveillance Technieken
Computer surveillance wordt uitgevoerd in vele opzichten . Verborgen software kan worden uitgevoerd op werkstations om meerdere taken , waaronder houtkap wachtwoorden te voeren , controle bezochte websites en zelfs de controle elke toetsaanslag . Dit type software kan zelfs automatisch en op afstand worden geplaatst . Over netwerken pakketten kunnen worden gevolgd voor het soort verkeer en zelfs wat ze dragen , of het nu een e-mail of een instant message , terwijl het adres van de Internet Protocol ( IP ) toegewezen aan het pakket kan de exacte locatie van de verzendende computer onthullen . Keystroke Logging

toetsaanslagen vastleggen
, of keylogging , is een controle methode die elke toets ingedrukt op een toetsenbord van een gebruiker zich aanmeldt . Keyloggers zijn meestal stukjes software ingesteld om onzichtbaar te draaien op een systeem, zodat de eindgebruiker zich niet bewust dat ze worden gecontroleerd . De logboeken kunnen dan later door de expert worden gecontroleerd . Keyloggers kunnen ook hardware gebaseerd en fysiek geïnstalleerd in het systeem of op een netwerk voor meer verwarring .
Packet sniffing

Netwerk surveillance programma
dat datapakketten verplaatsen over verbindingen te analyseren staan ​​bekend als packet sniffers . Pakketsniffers analyseren binaire data bewegen door een netwerk gedecodeerd zodat het leesbaar . Packet sniffers ook protocol analyses uit te voeren , waardoor de analist gedetailleerde informatie bout het pakket . Packet snuiven kan worden gebruikt om wachtwoorden afstand kraken en bepalen welk type netwerkactiviteit plaatsvindt . Bescherming van packet sniffing komt uit je internet provider en zullen ze vaak eindigen accounts die zijn packet sniffing toen gevangen .
Backdoors

Programma
zogenaamde backdoors , vaak door virussen worden gebruikt om de normale authenticatie methodes omzeilen , waardoor toegang op afstand tot een computer . Backdoors worden gebruikt door hackers om toegang te krijgen tot een computer om verschillende redenen , waaronder voor externe opslag , om illegale transfers te maken , en om virussen te verspreiden . Een van de meest populaire backdoor programma stond bekend als BackOrifice . De grootste bedreiging van backdoors voor de gebruiker niet op de hoogte wordt bestraft voor illegale activiteiten afkomstig van hun computer die ze zelf niet initiëren . Om een ​​computer van backdoors te beschermen , moeten regelmatig virusbescherming altijd worden gehandhaafd .
Spyware

Spyware
is software die informatie over een computergebruiker verzamelt zonder hun medeweten . Spyware wordt meestal afgestemd op een bepaald soort informatie , zoals gebruikersnamen en wachtwoorden , creditcardnummers en andere persoonlijke informatie te verzamelen . Echter , misschien wel de meest voorkomende gebruik van spyware is om het surfgedrag van marketing onderzoek te verzamelen . In meer ernstige gevallen kan een stukje spyware fungeren als een complete keylogger , het vastleggen van een verslag van elke actie die wordt uitgevoerd op de computer . Ter bescherming tegen spyware , moeten regelmatig virussen en spyware bescherming worden onderhouden en periodieke malware en spyware scans moeten worden uitgevoerd .

Previous: Next:
  Network Security
·How to Get Rid van een Open Pr…
·Hoe kan ik een Internet-verbin…
·Wat is mijn Proxy Host ? 
·Hoe u een proxy Detect 
·Hoe kan ik een Sonicwall TZ150…
·Hoe u uw Wireless Network Secu…
·Lijst van spyware 
·Hoe u Windows Proxy 
·Verschillende soorten biometri…
  Related Articles
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een draadloze computer modem…
Hoe Computer Draadloze verbindingen Verb…
Hoe kan ik een computer toe aan een draa…
Hoe kan ik een draadloze verbinding met …
Hoe kan ik een Linksys Router Zoek op uw…
Hoe maak je een Apple -computer verbindi…
Hoe kan ik een nieuwe draadloze computer…
Hoe te installeren D - Link Airplus G in…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een WGR614 gebruiken als een…
·Die apparaten moet worden geïnstalleerd…
·Voorzorgsmaatregelen genomen om te voork…
·Hoe kan ik een SSL- sleutel te genereren…
·Wat is een RTSP proxy? 
·Hoe de Term Internet Protocol Leg 
·Hoe het opzetten van een Router met DSL …
·Hoe maak je een Mic Test op een PC 
·Lijst van NTP-servers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com