Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe kan ik een SSL- sleutel te genereren
Internet security is een van de heetste onderwerpen in de wereld van vandaag , met identiteit diefstal en fraudeconstructies dagelijks voordoen . Secure Socket Layer is ontwikkeld met het oog op verkeer dat over netwerken , waaronder het internet te beveiligen . Ook wel aangeduid als SSL , deze tool versleutelt de gegevens om gevoelige informatie te beschermen in transacties die een hoog niveau van beveiliging vereisen , met behulp van Public Key Cryptography , of PKI . Zowel Linux als Windows -platforms kunnen profiteren van deze tool om netwerkverkeer te beveiligen . OpenSSL is de de facto standaard voor Linux-platforms , terwijl selfssl hulpprogramma Microsoft's behandelt Windows -platforms goed , en met een van beide , is de sleutel die u genereert gebruikt om een SSL certificaat aan te maken . Wat je nodig hebt
Linux- of Windows- computer
internetverbinding
Toon Meer Aanwijzingen
Microsoft Windows
1

Installeer de IIS Resource Kit , een gratis download van Microsoft . Na de installatie , voert iis60rkt.exe van het bureaublad . Dit opent de IIS Resource Kit Tools Install Wizard . Klik op 'Volgende'. Kopen van 2

Accepteer de EULA of End User License Agreement . Klik op " Next " om door te gaan naar de Customer Information dialoogvenster panel .
3

Toets de gevraagde informatie in de gebruikers-en bedrijfsnaam velden . Kies of u de kit te installeren voor alleen de gebruikersnaam opgegeven , of voor alle gebruikers van de computer . Klik op " Next " om door te gaan naar het dialoogvenster Installatie -paneel .
4

Selecteer " Custom " in het dialoogvenster Installatie . Klik op " Next ", klik op " Next" om de standaardlocatie voor de installatie te accepteren .

Uncheck 5 alle vakken , behalve het vakje " selfssl " . Klik op ' Next ' en vervolgens op ' Next ' op het volgende scherm panel, dat het installatieproces start . Klik op " Finish " wanneer de installatie is voltooid .
6

Klik op " Start" en in het zoekvak " selfssl " . Klik met de rechtermuisknop op de opdrachtprompt icoon aan de bovenkant van het venster Start , en klik op ' Als administrator uitvoeren . " U zult beheerdersrechten nodig om het certificaat te creëren . Bij de opdrachtprompt , Enter " selfssl /T " en druk op " Enter ". Wanneer u wordt gevraagd , voert u "Y " om SSL voor deze site te wijzigen . Dit zal een belangrijke en self-signed certificaat te genereren .
7

U kunt nu uw sleutel en certificaat testen door een browser te openen en het navigeren naar " https://localhost . " Als u een beveiligingswaarschuwing vraag of u verder wilt gaan zien , heb je met succes een SSL- sleutel en het certificaat geïnstalleerd .
Linux
8

Als OpenSSL nog niet op geïnstalleerd je Linux -systeem , te downloaden en te installeren . Installatieprocedures kunnen variëren tussen Linux distributies , maar de algemene opdracht ( bij de opdrachtprompt ) voor een aantal van de meer populaire distributies is :

aptitude
installeren openssl
9

Maak een RSA- sleutel , of SSL- sleutel . Bij de meeste Linux-systemen , zal de volgende opdracht dit te bereiken : - des3 -

openssl genrsa
uit myserver.key 1024

Uitvoering van deze opdracht
genereert een sleutel die is 1024 bits lang en is Triple - DES gecodeerd . De sleutel is in leesbare ASCII-tekst .
10

Om de sleutel die u hebt gegenereerd , maakt u een CSR of Certificate Signing Request gebruiken . Het volgende commando zal maken van de CSR :

openssl req - new - key myserver.key - out myserver.csr

U wordt gevraagd naar informatie over uw server en de locatie . Beantwoord de vragen correct, zodat het certificaat juist en zodat SSL staat is adequaat te beschermen uw server zal zijn zal zijn
11

Maak een self - signed certificaat met het volgende commando : .

openssl x509 - req - dagen 90 - in myserver.csr - signkey myserver.key - out myserver.crt

Dit commando maakt een x509 standaard certificaat dat is goed voor 90 dagen .
12

Voltooi het proces door het installeren van het certificaat en de private sleutel met de volgende opdrachten :

cp myserver.crt Twitter /usr /local /apache /conf /ssl.crt

cp myserver.key
/usr /local /apache /conf /ssl.key
13

Na instructies van uw server , configureert u uw gastheer om het te vertellen waar het certificaat en de sleutels zijn gevestigd . U kunt uw certificaat en de sleutel te testen na uw machine herstarten .

Previous: Next:
  Network Security
·Wat is Proxy Mode? 
·Verschil tussen Cyber ​​Forens…
·Wat is een IP- Monitoring Syst…
·Hoe te Network Security config…
·Hoe maak je een Wireless Weste…
·Wat zijn enkele beveiligingspr…
·Public Key Encryption Voordele…
·Wat is Internet Security & Acc…
·Hoe Software Restriction Polic…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een vertrouwd IP-adres in No…
·Hoe Big 1 - GB Files Stuur 
·Hoe Network Cables Organiseren 
·Hoe maak je een Curl Transfer Restart 
·Hoe kan ik een Belkin Wireless G Signal …
·Heb Ethernet-kabels Weaken Met Length 
·Hoe worden gegevens gebruiken Pakketten …
·Hoe te Netgear gebruiken als een Wireles…
·De EtherTalk protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com