Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat zijn enkele beveiligingsproblemen in Verwijzing naar Computer Technology ?
Veel veiligheidsproblemen bestaan ​​in betrekking tot computer-technologie , en nog meer sinds de komst van personal computers en het internet . Grote organisaties investeren veel in computerbeveiliging , ze weten dat onveilige computers een groot deel --- zelfs het hele bedrijf kan kosten . Personal computer -gebruikers zijn vaak laks of niet geïnformeerd , en ze lopen veel risico's , met inbegrip van mogelijke nood, financiële verliezen en zelfs de mogelijkheid van vervolging en gevangenisstraf. Geen of ineffectieve Anti - Malware

" Malware "
is een algemene term die wordt gebruikt om virussen , trojans , wormen en spyware te dekken , die alle vormen bedreigingen voor online gebruikers en degenen die besmet schijven ontvangen . Veel computergebruikers ofwel geen bescherming tegen malware gebruikt of er niet voor zorgen dat hun exemplaar is up to date . Aangezien nieuwe malware wordt ontwikkeld op een dagelijkse basis , beide vormen van non - actie laat ze in gevaar . Zich baserend op een enkele anti - malware product is ook een risico , omdat er geen enkel product heeft bewezen 100 procent effectief als van 2011 .
Geen hardware of software Firewall

Hackers
vaak zoeken op het web voor computers ze kunnen hacken . Waar ze computers met open toegang zijn te vinden , kunnen ze de controle over de machines rechtstreeks , load software die terug gevoelige informatie gaat of zet de computer in een " spambot " --- een computer die ze kunnen gebruiken om spam te versturen naar e-mailgebruikers . Dit laatste kan leiden tot een onderzoek van de computer eigenaar onder de CAN - SPAM act . Veel computergebruikers zich open te riskeren door niet met behulp van een hardware-of software- firewall , die hen zou kunnen beschermen tegen hackers .
Niet bijwerken Besturingssystemen Met beveiligingspatches

Hackers zijn vaak zeer bedreven in het analyseren van besturingssystemen , op zoek naar potentiële kwetsbaarheden ze kunnen uitbuiten . De verkopers van besturingssystemen kwestie software " Patches " ( wijzigingen ) aan deze mogelijke lacunes te verwijderen . Als de software patches zijn geïnstalleerd wanneer beschikbaar is , kan de computer in gevaar .
Niet Kopie van gegevens

Computer hardware
is zo betrouwbaar geworden tegenwoordig dat het gemakkelijk voor te stellen , ten onrechte , dat het niet kan mislukken . Als een harde schijf defect raakt , maanden of jaren van werk , films , beelden of andere waardevolle artefacten kunnen worden verloren . Waar computers zijn gebruikt voor een lange tijd , kan opnieuw installeren van alles een lange tijd duren --- zelfs als alle geïnstalleerde software is nog steeds beschikbaar op sommige externe media .
Nee Fysieke Veiligheid
< br >

Als computers zich bevinden waar onbevoegde of onbedoelde mensen er toegang toe te krijgen , zouden deze mensen in staat zijn om de inhoud van de harde schijf van de computer te bekijken of te stelen . Als ze hadden kwaadaardige bedoelingen , konden zij ook veeg uit de inhoud van de schijf met de resultaten vergelijkbaar met een harde schijf defect . Als de computer is een laptop , is het risico op diefstal .
Geen of zwakke en ineffectieve Wachtwoord Controle

Veel computergebruikers
niet om een wachtwoord in te stellen op hun computer , of gebruik een die is makkelijk te raden . Met namen van leden van de familie of huisdieren , of het gebruik van verjaardagen of telefoonnummers , is ook onzeker wanneer deze bekend aan andere personen dan de gebruiker of eigenaar van de computer van mensen. Dit probleem kan vooral invloed laptop eigenaars , wiens computer kan worden verloren of gestolen .
Niet versleutelen laptop harde schijven

De inhoud van verloren of gestolen laptops met een niet-versleutelde harde schijf zijn hoofdzakelijk beschikbaar voor ontvangers met kwaadaardige bedoelingen . Zelfs als de laptop is beveiligd met een wachtwoord , kan een ervaren inbreker omzeilen het genoeg gegeven moment.
Phishingmails

Phishing e-mails
hebben veel geavanceerder en overtuigend geworden . Ze proberen om de ontvanger over te halen om wat actie , waardoor hun veiligheid in gevaar kunnen brengen uit te voeren . Typische gevallen instrueren de ontvanger een bijlage met malware te openen , websites bezoeken om input persoonsgegevens in een vorm of een poging om hen te lokken in een zwendel .
Drive -By Downloads

Bepaalde kwaadaardige websites proberen om malware op de computer van een bezoeker te laden . Deze sites kunnen een of meer van de in het hoofdstuk beschreven vormen aannemen " Nee , of ineffectief Anti - Malware . "
Verstrekken van gevoelige persoonlijke gegevens op sociale netwerken

Persoonsgegevens
geleverd op sociale netwerken kan de basis vormen voor een aantal misdrijven, waaronder ID diefstal en stalking .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe je Cisco ASA 5505 Configur…
·Hoe te VeriSign Delete 
·De nadelen van Password Authen…
·Cyber ​​Crime & Network Securi…
·Wat is Pfs Linksys ? 
·Hoe te : Een eetbare Rice Kris…
·Hoe maak je een data netwerk b…
·Hoe je IP-adressen te stoppen …
·Hoe Business Networks Secure 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Wat is een Linksys WEP code ? 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Hoe de Admin Password Reset op een WCG20…
·Wlan Beveiligingsprotocollen 
·Hoe kan ik Routers om WiFi toegang vanaf…
·Toegang tot een Windstream Router 
·Over Satellite Imagery 
·Hoe je het Type Ethernet Card Bepaal op …
·Voordelen van het TCP /IP -protocol 
·Hoe vindt u van uw router Inloggen wacht…
·Hoe maak je een open poort op Verifieer …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com