Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat is Pfs Linksys ?
Linksys is een divisie of dochteronderneming van Cisco . Het is een merk van kleine kantoren en thuisnetwerken producten, zoals draadloze routers , Ethernet switches en web cams die zijn gemaakt door Cisco Systems . PFS staat voor prefect voorwaartse geheimhouding , dat is een parameter gebruikt door een Linksys router die uw internetverbinding beveiligt . PFS

Perfect Forward Secrecy is een onderdeel van Internet security genaamd sleutel protocolakkoord . Het zorgt ervoor dat een internetsessie sleutel bestaat uit een set lange publieke en private sleutels termijn. Een enkele toets kan de toegang tot gegevens die wordt beschermd door een sleutel toe te staan, terwijl bij PFS de sleutel die de overdracht van gegevens beschermt wordt niet gebruikt om andere toetsen maken .
Diffie - Hellman Key < br >

openbare en prive-sleutels
zijn gemaakt met protocollen die een cryptografie standaard gebruiken om een ​​wachtwoord aan te maken . Het Diffie - Hellman sleutel protocolakkoord of de exponentiële belangrijkste overeenkomst is uitgevonden door Bailey Whitfield Diffie en Martin Edward Hellman in 1976 . Het is een digitale versleuteling protocol , een algoritme waarmee twee gebruikers een geheime sleutel over een onveilig medium uitwisselen zonder voorafgaande geheime sleutels te creëren . Zowel eindgebruikers , in dit geval routers , het verkrijgen van een publieke en private key pair en een authenticatie -certificaat voor de publieke sleutel van de geheime sleutel te creëren .
VPN

Virtual private networks gebruiken wachtwoorden en Diffie - Hellman sleutel uitwisseling protocol , zodat geautoriseerde gebruikers toegang tot gevoelige informatie . Het is een onderdeel van Internet Protocol security of IPsec die beveiligt netwerkverbindingen met behulp van algoritmes voor verificatie en coderen van de datapakketten die worden uitgewisseld tussen gebruikers op het particuliere netwerk . Cisco Linksys maakt gebruik van perfect naar voren zekerheid om een IPSec Virtual Private Network implementeren .
Veiligheid Phases

Linksys PFS
wordt uitgevoerd in twee fasen van Internet key exchange of IKE . Fase een creëert en onderhandelt de parameters die worden gebruikt om te beschermen en uitwisseling datapakketten . Fase twee creëert parameters die worden gebruikt om de inkapseling veiligheid payload of ESP die gebruikers hebben gemaakt gecodeerde datapakketten te beschermen . Fase een gebeurt over het tijdsbestek van een dag en fase twee komt dan een uur op de Cicso inter - netwerk besturingssysteem of IOS Linksys routers . Door gebruik te maken van de twee fasen systeem , Linksys PFS zorgt ervoor dat als een hacker erin slaagt om een ​​security Internet sleutel te kraken , kunnen ze niet gebruiken om erachter te komen voor een van de andere toetsen van het particuliere netwerk .
< Br >

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe kan ik een computer toe aa…
·OS Fingerprinting Gereedschap 
·Hoe kan ik een Admin account M…
·How To Mailbox Machtigingen wi…
·Hoe kan ik zien of Keylogger i…
·Hoe maak je een regel op een I…
·Computer Forensics Analysis 
·Hoe je alle verkeer stoppen in…
·Definitie van Computer Hijack 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·How to Set Up een router van Belkin in W…
·Hoe maak je een CIFS ( SMB ) Network Com…
·Hoe maak je een WEP- code voor het verkr…
·Hoe kan ik Geef een WEP- toegangscode In…
·ZigBee Wireless Protocol 
·Hoe kan ik Problemen met een Netgear WND…
·Verschil tussen Cat 5 en Cat 6 Draad 
·Wireless Network Power Booster 
·Lijst van VoIP Telefoons 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com