Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Public Key Encryption Voordelen
Beveiliging van gegevens is een meer grootste belang dan ooit tevoren als meer en meer gegevens worden verzonden tussen twee punten . Gevoelige of vertrouwelijke informatie is ernstig in gevaar zonder de juiste codering . In zowel analoge als digitale systemen , wordt een publieke sleutel encryptiesysteem ontworpen om gebruikers informatie aan elkaar vast , en het heeft een aantal voordelen boven een stand - alone geheime sleutel systeem . Locked Berichten

Een van de grootste voordelen van een public key systeem is gewoon dat de gebruikers moeten nooit hun persoonlijke sleutels overdragen of aan iemand anders . Een openbare sleutel wordt gebruikt om het bericht te versleutelen , vergrendelen de gegevens binnen . Iedereen kan de publieke sleutel gebruiken om een ​​bericht te coderen . Decoderen van het bericht echter een andere zaak , en vereist het specifieke decryptie sleutel van de beoogde ontvanger . Dit betekent dat elk aantal mensen een boodschap kan sturen , maar alleen de beoogde ontvanger kan openen.
Private Key Retention

In een enkel geheime sleutel -systeem , de geheime sleutel die de boodschap ontsluit moet worden verzonden met het bericht zelf . Dit betekent dat tijdens het transport , de geheime sleutel is kwetsbaar voor afluisteren . In sommige gevallen , vereist dit systeem zelfs vertrouwen in een externe partij , zoals een postbeambte of andere transmissie medium , de boodschap en de sleutel te brengen . Een publieke sleutel systeem stelt beide partijen om hun prive- sleutel te behouden en te verminderen of zelfs te elimineren het risico van ontdekking .
Persoonlijke Verantwoordelijkheid

Een ander voordeel van een openbaar key systeem is dat de houders van elke private sleutel zijn verantwoordelijk voor het beschermen ervan . In digitale geheime sleutel systemen , zoals het Kerberos geheime - key authenticatie systeem , een centrale database houdt afschriften van alle gebruikers ' geheime sleutels . Een aanval kan deze databank in gevaar brengen en laat een brede toegang tot externe partijen . Het compromis van een persoonlijke sleutel in een publieke sleutel systeem doesn ' t gevaar anderen in het systeem . Er is ook geen manier om te beweren een reeds geverifieerde melding is gecompromitteerd omdat de gedeelde geheime sleutel is gekaapt .
Multi - User Support

Veel geheime sleutel systemen
zijn nog op zijn plaats , en in de juiste omgeving , praktischer dan een public key systeem . Echter , in systemen met grote aantallen gebruikers of open, publieke toegang , een publieke sleutel systeem is effectiever in het omgaan met de werklast zo veel gebruikers te produceren .
Andere beveiligingsfuncties

openbare sleutels nie ' t door hun gebruikers geselecteerd of zeer memorabel . Dit betekent dat iemand afleiden ' s publieke sleutel is aanzienlijk moeilijker . Ook de digitale certificaten die de openbare sleutel ingedrukt ontworpen worden vervangen na een bepaalde periode van tijd. Deze veranderende sleutel zorgt ervoor dat individuen proberen in te breken in het systeem hebben minder kans om toegang te krijgen.

Previous: Next:
  Network Security
·Wat zijn Intrusion Prevention …
·Beveiliging Regels en Firewall…
·Draadloze Verificatieprotocoll…
·Hoe maak je een Cisco Network …
·Hoe te verificatiesamenvatting…
·Hoe de Computer Administrator …
·Hoe werkt een firewall Affect …
·Manieren om uw computer te bes…
·Hoe Web Filters 
  Related Articles
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je een openbare IP Cisco- route…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een WEP-sleutel 
Hoe te Encryptie inschakelen op Linksys 
Hoe te 128Bit Web Encryption configurere…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
Hoe maak je een Wireless Router Network …
  Netwerken Articles
·Hoe je draadloze kanaal van uw computer …
·Wat zijn de functies van het TCP- protoc…
·Hoe kan ik Internet Browsing History Rec…
·Apple SSD Vs . HDD 
·Web Service Protocol 
·Wat zijn enkele beveiligingsproblemen in…
·Hoe AVG Krijg een Port Deblokkeren 
·Verbinding maken met WildBlue 
·Hoe maak je een computer router voor 2 c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com