Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat zijn de functies van het TCP- protocol ?
Transmission Control Protocol ( TCP ) is een van de fundamentele bouwstenen van het internet , dat werd ontwikkeld in de jaren 1970 . Voordat TCP het internet was een stuk trager en een stuk minder betrouwbaar . Een van de kenmerken van TCP is dat berichten worden opgedeeld in kleine stukjes en stukken afzonderlijk verzonden . Zo vreemd als het lijkt , dit is eigenlijk betrouwbaarder . TCP biedt ook andere elementaire functies van het internet . Packet Switching Netwerken

Het internet is een packet switching netwerk . Verzonden tussen computers worden opgesplitst in een aantal pakketten die worden verzonden met een tegelijk . Elk pakket heeft een bijgevoegde header van informatie die vertelt waar het vandaan komt , waar het naartoe gaat , wanneer zij is verzonden en waarop pakket is het in het bericht . Elk knooppunt op het Internet ontvangt voortdurend pakketten en zendt deze langs een lijn die leidt naar hun bestemming . De nodes altijd doorgeven langs het functioneren lijn die het minst bezet ; dit routs rond storing of lawaaierige lijnen en automatisch breekt verkeersopstoppingen knelpunten . Wanneer de pakketten aankomen op de bestemming , TCP verwijdert de kop-en reassembles het bericht . Verloren of roerei pakketten zijn automatisch opnieuw verzonden .
Handenschudden , foutcontrole en Timestamps

Voordat transmissie begint , TCP gaat door een proces genaamd handshaking . Dit betekent dat een paar signalen uitgewisseld tussen zender en ontvanger die stelt zowel berichtenoverdracht . Elk pakket wordt verzonden een voor een en de header voor elk pakket bevat een tijdstempel . Wanneer het pakket wordt ontvangen wordt gecontroleerd op fouten en , als het OK is , een bevestiging bericht wordt verzonden naar de afzender . Wanneer de bevestiging wordt ontvangen , wordt het volgende pakket verzonden. Als het bevestigen niet wordt uitgezonden na een bepaalde tijd , het pakket opnieuw verzonden . TCP controleert automatisch pakketten voor doublures als het monteren van het bericht . Als pakketten worden ontvangen buiten de orde, worden ze aangehouden en een verzoek wordt verzonden voor de doorgifte van de ontbrekende pakketten .
Other TCP features

Naast het leggen van verbanden en het omgaan met pakketten , TCP introduceerde ook andere functies die nog steeds integraal kenmerken van het internet : e-mail , File Transfer Protocol ( FTP ) en remote log - ins . Hoewel de moderne e-mail bevat kleur en aanklikbare iconen , TCP volledig controleert de eigenlijke transmissie en ontvangst . Hetzelfde geldt voor de overdracht van bestanden tussen computers : TCP volledig controleert FTP . Hetzelfde geldt voor het op afstand inloggen ( aanmelden bij een verre computer ) : TCP een verbinding transfers pakketten en controleert de integriteit van de transmissies . Zoals alle moderne computer messaging , zijn deze protocollen gebouwd op de top van de kern TCP functies .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe je uitschakelen PXE 
·De voordelen & nadelen van de …
·Hoe de netmask Bereken 
·Hoe te Glasvezelkabel Reinig 
·Kunt u draadloos muziek stream…
·Uitleg van Input , Output & CP…
·Verschil tussen synchrone en a…
·Hoe een Mail Server Creëren 
·Hybride Topologie Definition 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een WiFi-router 
·Hoe te Sky Broadband gebruiken Wirelessl…
·De Mogelijke problemen met VoIP - Based …
·Hoe maak je een U720 Novatel Problemen b…
·Hardwire vs Draadloze routers voor kabel…
·Hoe te verbinden van een laptop naar een…
·Hoe maak je een Cisco Router Password Re…
·De Firewall Bypass 
·GPRS/3GPP Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com