Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Uitleg van Input , Output & CPU in een computer
Vooruitgang in de computertechnologie van de afgelopen decennia hebben een revolutie in de manier waarop we werken en leven . Terwijl de vroege computers kon slechts verwerken enkele instructies tegelijk kunnen moderne computers miljarden machine cycli per seconde uitgevoerd . De schakelaars die input geleverd aan deze kolossen zijn vervangen door moderne invoerapparaten zoals toetsenborden . Output apparaten hebben gevorderd van eenvoudig drukwerk tot geavanceerde displays die geweldige graphics bieden . Verbazingwekkend , werken al deze apparaten en processen samen om de computeromgevingen moderne samenleving heeft te bieden . Input

Vroege mainframe computers gebruikt een set van schakelaars die manier konden programmeurs om het opzetten van de instructies voor de computer . Later , kaartlezers ingeschakeld sneller programma en data entry. Als computer -terminals beschikbaar werd ze bevorderd " virtuele " kaartlezers , ter vervanging van de fysieke kaartlezers in de tijd , waardoor het leven veel gemakkelijker voor programmeurs . In de jaren 1980 kwam de personal computer markt en kwam een vraag naar werkwijzen voor het invoeren van informatie in de computer . Floppy disk drive technologie ging van 8 - inch diskettes tot 5,25 inch diskettes , om dubbel - density diskettes en nu naar USB flash drive technologie . Al deze apparaten verschaffen informatie in de vorm van programma's en data in een formaat dat leesbaar is voor de computer . Programma vertelt de computer wat te doen met de gegevens .
Output

meeste computerprogramma's accepteren een vorm van input en verwerken tot een vorm van output te produceren . Uitgang op mainframe computers kunnen worden in de vorm van gedrukte rapporten , credit card rekeningen en andere diverse soorten gedrukte uitvoer . Veel pc -uitgang heeft de vorm van een grafische afbeelding op een beeldscherm , en het geluid van verschillende soorten programma's . Natuurlijk kan personal computers produceren ook gedrukte uitvoer en opslag van data op opslagapparaten . In generieke zin , computers proces -en productie van menselijk - begrijpelijk -uitgang .

CPU

De centrale verwerkingseenheid van een computer is de plaats waar de instructies zijn uitgevoerd de ingang naar de uitgang te produceren . CPU's zijn over het algemeen onderverdeeld in twee gebieden : het rekenkundige - logische eenheid en de besturingseenheid . De ALU doet de feitelijke verwerking , terwijl de CU fungeert enigszins als een verkeersagent , instructies en gegevens vertellen wanneer het tijd is om naar de volgende bestemming . In de laatste helft van de 20e eeuw mainframe snelheden werden gemeten in MIPS , wat stond voor " miljoenen instructies per seconde . " Echter , input en output spelen een dergelijke rol in de totale overslag vergelijking die veel technische support engineers veranderde de betekenis naar " betekenisloos indicator van de processor snelheid . "
Geting op de Bus

" bus " in een computer eigenlijk naar de draad pad dat de verschillende onderdelen verbinden . De breedte van de bus bepaalt hoeveel data kunnen verplaatsen van het ene onderdeel naar het andere , en dit van invloed op de algehele snelheid van de computer . Gegevens van invoerapparaten reist de bus naar het geheugen en de CPU van de computer , en daarna reist op de bus naar de output apparaten . Bussen hebben snelheden als goed, ook invloed op de totale doorvoer capaciteit van een bepaalde computer .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe verander ik de Inside Inte…
·Hoe laag Internet Fix QOS 
·Hoe controleert de Ping Van Uw…
·Industrieel gebruik van een co…
·Vinger Gebruiker Information P…
·Hoe maak je een Wireless Prese…
·HC Protocol 
·Hoe je Linksys AM200 Configure…
·Verbindingsloos Protocol 
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Linksys EFSP42 Problemen 
·How to Set Up Linksys op een nieuwe comp…
·Hoe de printer op een draadloos netwerk …
·Hoe maak je een Bypass Proxy Creëren 
·Hoe maak je een router voor afdrukken ov…
·Hoe Desktop Sharing Beveilig 
·Mijn draadloos netwerk herkent het inter…
·Hoe Network Van een Mac naar een PC met …
·Hoe maak je een High Speed ​​Internet Pr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com